reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

mamuśki, jak Wasze pępki?
kiedy Wam zaczęły wychodzić w poprzednich ciążach?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma :)? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Mój pępek nie był wystający a linia pokazała się późno. Pod koniec ciąży jakoś. Mam głęboki pępek więc nie wyjdzie raczej ;)

reklama
Przeraziłyście mnie z tym że pępek może wyjść... Mam dosyć głęboki i tez tak jak Andzia08 nawet nie wkładam tam palca :) mam nadzieję że nie wyjdzie, natomiast pionowa kreseczka delikatna ale pojawiła mi się już jakiś czas temu.

ja miałam piękny schowany pępek do I ciąży.. wylazł z mojego brzucha rakiety i potem się schował, ale nie już tak ładnie, sexy jak wcześniej :/
teraz też już wyszedł.. brzuch mam wielki, ale do rakiety jeszcze daleko :p w kwietniu to będzie ;)

linii nie miałam w poprzedniej ciąży i teraz też nie mam

mój Wojciech już kopie nie raz, ale delikatnie póki co i cieszę się tym stanem rzeczy.. to takie najfajniejsze kopniaki moim zdaniem :p jak dzieciaki będą miały 2 kg + to nas tak te kopniaki nie będą cieszyć.. mi Nela tak skopała prawe żebro, że uff ;)
ale cóż.. takie uroki.. niech rosną zdrowe i piękne, a my się potem zregenerujemy (kiedyś :p)

My jutro mamy połówkowe o 8:20
Świetnie, powodzenia ;)
mamuśki, jak Wasze pępki?
kiedy Wam zaczęły wychodzić w poprzednich ciążach?
i jak to jest z tą linea nigra? bo orientuje się że nie każda ją ma :)? lub o różnym stopniu nasilenia. pojawia się już u Was?
Linia w pierwszej ciąży pojawila mi sie pozno, teraz jeszcze nie mam. A pepuch wystaje od dawna [emoji23]
Ja mam 13.12 [emoji4]
To jeszcze chwilke:) ale pamiętam ze masz termin gdzieś na koncowke kwietnia.

W pierwszej ciąży pępek mi wystawał tak od połowy ciąży, teraz dużo szybciej. A linie miałam jakoś od 7 miesiąca i bardzo ciemną. Zniknęła jakieś pół roku po porodzie.

Hejo ja na połówkowe wybieram się w poniedziałek a dalej nie wiem co będę miała ... Lini ani wystającego pępka nie mam jak narazie [emoji16]

reklama
A mnie sie tr eystające pępki mega podobają. U M n ie wyszedl fopiero w 9 msc. Teraz juz sie spłaszczył mocno, ale prwnie trz szybko sie nie wypcha :)

Do góry