reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
U mnie sie sprawdziło,ze corka kradnie mamie urode :) mialam wtedy brzydka cere, a teraz mam swietna i na dodatek błyszczące wlosy
Oj zgadzam się z synem miałam super cerę i mega mocne włosy w ogóle nie wypadały a teraz jest dziewczynka i wyglądam okropnie, co chwilę jakieś wypryski a włosy lecą garściami..

Oj zgadzam się z synem miałam super cerę i mega mocne włosy w ogóle nie wypadały a teraz jest dziewczynka i wyglądam okropnie, co chwilę jakieś wypryski a włosy lecą garściami..
Jakbym o sobie czytała:p choć mój M ostatnio stwierdzil ze nie zgadza sie z tym ze dziewczynka odbiera urodę mamie, ze nic takiego nie zauwazyl:laugh2: wiec troszkę mnie pocieszył, a przynajmniej milo zabrzmiało:D

Podobno ciemne i gęste włoski na brzuchu to zasługa męskich hormonów... spodziewacie się chłopców?
O to chyba faktycznie tak działa. Ja mam pełno włosów na brzuchu. Ciemnych i stoją jakby były z prądem. I ma być chlopak. A byłam pewna w sumie, że dziołcha, bo cere mam MASAKRA. Straszne ropne krosty. No, ale ni ma dziołchy :p

reklama
Do góry