reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Joasiu niezla niespodzianka ale to już jest pewność? Widziałaś na usg płeć?Słuchajcie dzidzia zmieniła płeć. Jednak dziewczynka!
Natalia91
Gratuluję [emoji3]Słuchajcie dzidzia zmieniła płeć. Jednak dziewczynka!
Joasia- w którym tygodniu miałaś stwierdzonego chłopaka, a w którym dziewczynę ?
Ja jeszcze mam cichą nadzieję na taką zmianę, tyle że na odwrót hehe ale czy to chłopak czy dziewczyna to i tak już jest kochane [emoji173]️
Ja jeszcze mam cichą nadzieję na taką zmianę, tyle że na odwrót hehe ale czy to chłopak czy dziewczyna to i tak już jest kochane [emoji173]️
O kurde!!! Lepiej żeby u mnie takich jaj nie było bo ja już kupiłam kilka ciuszków typowo dla chłopca heheheSłuchajcie dzidzia zmieniła płeć. Jednak dziewczynka!
Joannaa24
Założysz pod sukieneczkę i nikt nic nie zauważy. [emoji3]O kurde!!! Lepiej żeby u mnie takich jaj nie było bo ja już kupiłam kilka ciuszków typowo dla chłopca hehehe
Kurde zawsze myślałam, że z dziewczynki może być synek, ale na odwrót? Teraz wiem, że sie da gratulacjeWidziałam płeć i lekarz mówił że jest pewien. A chłopca miałam w 12/13tc na 75% stwierdzonego. Teraz jestem w 21tc.
reklama
kitty89
O widzisz, gratulacji! Zazwyczaj w drugą stronę się zmienia.Słuchajcie dzidzia zmieniła płeć. Jednak dziewczynka!
U mnie wsrod znajomych była historia że praktycznie cała ciążę myśleli że to dziewczynka a na ostatnim usg wyszło że jednak chłopak - nie muszę pisać że cała wyprawka/pokoik było przygotowane pod dziewczynkę [emoji14]