reklama
Olciakkk
Fanka BB :)
Olciakkk
o kurka, sorki dziewczyny myślałam, że piszę post w wyprawkowym temacie [emoji4]mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
Ale jakby jakaś mamuśka szukała szlafroczka to ten jest super.
Blondie
Dla mnie nawet ten byl za cieply. W szpitalu bylo tak goraco, a oprocz tego w ciąży mi ciagle nadzwyczajnie cieplo. Ja jako szlafroka uzywalam dlugiej narzutki z bawelny, bo we wszystkim sie gotowalam...mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
Blondie
Ja soe dzisiaj tragicznie poczulam. Duszno, gkraco, chcialo mi sie mdlec, plakac i wymiotowac w jednej chwili. Cisnienie sprawdzilam i niby ok, puls 105, woec jak na mnie to normalny. Nie wiem, co to bylo, ale nadal czuje sie jak galareta...
Olciakkk
Blondie ja mialam tak samo, ostatnio złapało mnie w Pepco, z 10 min siedziałam tam na parapecie... dobrze, że byłam z siostrą.Ja soe dzisiaj tragicznie poczulam. Duszno, gkraco, chcialo mi sie mdlec, plakac i wymiotowac w jednej chwili. Cisnienie sprawdzilam i niby ok, puls 105, woec jak na mnie to normalny. Nie wiem, co to bylo, ale nadal czuje sie jak galareta...
Blondie
Aha... Bo ja właśnie też w pepcoBlondie ja mialam tak samo, ostatnio złapało mnie w Pepco, z 10 min siedziałam tam na parapecie... dobrze, że byłam z siostrą.
[emoji1787] [emoji23] [emoji23]
Olciakkk
Ha ha ha. Moja siostra śmiała się później, że jak zobaczyłam jakie są śliczne ciuszki dla dzieci to prawie zemdlałam z żalu że nie znam płci i nie mogę na razie nic kupić.Aha... Bo ja właśnie też w pepco
[emoji1787] [emoji23] [emoji23]
reklama
Blondie
Ja dla starszaczki bylam rozejrzec sie za zimowa kurtka, ale nic ciekawegoHa ha ha. Moja siostra śmiała się później, że jak zobaczyłam jakie są śliczne ciuszki dla dzieci to prawie zemdlałam z żalu że nie znam płci i nie mogę na razie nic kupić.