reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Właśnie kupiłam dzisiaj ta myszkę. Super jest :)

W nocy miałam taka migrenę ze myślałam ze schodzę już na tamten świat. Masakra :(

Załączniki

• 5013DC77-BFFD-473B-9BC3-13BF814FC33C.jpeg
    5013DC77-BFFD-473B-9BC3-13BF814FC33C.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 115
reklama
mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły.
Screenshot_20181109-182801_Blix.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181109-182801_Blix.jpg
    Screenshot_20181109-182801_Blix.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 324
mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
o kurka, sorki dziewczyny myślałam, że piszę post w wyprawkowym temacie [emoji4]
Ale jakby jakaś mamuśka szukała szlafroczka to ten jest super.

mi siostra wczoraj upolowała szlafrok w kilku za 40 zł. Do szpitala będzie jak znalazł, mam w domu taki gruby miśkowaty, ale wydaje mi się, że do szpitala byłby za ciepły. Zobacz załącznik 916389
Dla mnie nawet ten byl za cieply. W szpitalu bylo tak goraco, a oprocz tego w ciąży mi ciagle nadzwyczajnie cieplo. Ja jako szlafroka uzywalam dlugiej narzutki z bawelny, bo we wszystkim sie gotowalam...

Ja soe dzisiaj tragicznie poczulam. Duszno, gkraco, chcialo mi sie mdlec, plakac i wymiotowac w jednej chwili. Cisnienie sprawdzilam i niby ok, puls 105, woec jak na mnie to normalny. Nie wiem, co to bylo, ale nadal czuje sie jak galareta...

Ja soe dzisiaj tragicznie poczulam. Duszno, gkraco, chcialo mi sie mdlec, plakac i wymiotowac w jednej chwili. Cisnienie sprawdzilam i niby ok, puls 105, woec jak na mnie to normalny. Nie wiem, co to bylo, ale nadal czuje sie jak galareta...
Blondie ja mialam tak samo, ostatnio złapało mnie w Pepco, z 10 min siedziałam tam na parapecie... dobrze, że byłam z siostrą.

reklama
Do góry