reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej dziewczyny! No i jest chłopak[emoji7]. 23.11 mam połówkowe więc jak powiedzą ze to chłopczyk to bedzie juz 3 usg potwierdzające :) Jak szalona nakupowalam już wszystko niebieskie
Gratulacje!

Powiem Wam że u mnie w pierwszej ciąży też wszyscy się martwili i kazali odpoczywać dużo i broń Boże nie dźwigać. Sama trochę się nad sobą rozczulalam przez to przytyłam bardzo dużo prawie 25 kg (przed ciąża byłam szczuplutka) miałam na prawdę niewiele ruchu i przez to bardzo bolały mnie więzadła i pachwiny. Teraz już dzieciaczkiem nawet jak bym chciała to nie da się tyle odpoczywac, czasami mojego 14 kg synka muszę dźwignac, dużo też spacerujemy, zaczęłam się rozciągac, delikatnie ćwiczyć i powiem Wam że rewelacja czuje dużo lepiej, wszystko mniej boli i może dzięki temu trochę mniej przytyje tym razem :D Chociaż słodyczy i ciast sobie nie potrafię odmówić [emoji14]

reklama
@Biegi93 urocza ta myszka jest!

apropo szlafroków to w pepco będzie gazetka od 16.11 i będą damskie kremowe lub liliowe, takie w sam raz chyba, nie za grube ;)
Screenshot_20181114-132726.jpg

Załączniki

• Screenshot_20181114-132726.jpg
    Screenshot_20181114-132726.jpg
    215,9 KB · Wyświetleń: 441
U mnie nikt nie schizuje. Mam dwójkę małych dzieci, dom na głowie. Wszystko trzeba robić. I tak największy hardcore był w drugiej ciąży
Zaszłam w nią jak syn miał pół roku. W 8 miesiącu jeszcze piłką żonglowałam z synem ;) Skakałam, biegałam.
U nas dziś pada, dużo błota. Córka z sąsiadem mają wtedy ubaw. Chlapią się w błocie, a ja potem wszystko do wanny :p

U mnie nikt nie schizuje. Mam dwójkę małych dzieci, dom na głowie. Wszystko trzeba robić. I tak największy hardcore był w drugiej ciąży
Zaszłam w nią jak syn miał pół roku. W 8 miesiącu jeszcze piłką żonglowałam z synem ;) Skakałam, biegałam.
U nas dziś pada, dużo błota. Córka z sąsiadem mają wtedy ubaw. Chlapią się w błocie, a ja potem wszystko do wanny :p
U mnie też już nie schizuja chociaż nie dzwigam i mnie w tym wyreczaja.
Pogoda u nas taka sama ale mój młody ma biegunkę i wymiotowal więc wkładam go do wanny z innych powodów ;)

Hejo. Ale dziś spałam, jak trup ! Ledwo budzik mnie o 2.40pm obudził.... teraz. A basenie z joschka .

Mnie nikt nie pomaga i nigdy nie pomagał. Jakoś maja na to *** . Moja rodzina była u mnie w odwiedziny 3 razy w przeciągu 13 lat :). Z każdym z chłopców byłam 9’miesiecy na macierzyńskim i powrót do pracy a mały do przedszkola. Od początku rytm życia.
Jedynie na początku ciężko będzie bo Olek do przedszkola na 8.40, Josia do szkoły na 8.50 a pogodzić to z jedzeniem i spaniem bejbika ale ja jestem z tych osób które iora wszystko na klatę i nie ma że boli. Nie lubię być dłużna nikomu.

Hihi znowu skuszę się na body :D bede akurat po polowkowych badaniach z rana :) tym razem wezmę jakies wieksze rozmiary :)
Ja z ostatniej promocji kupiłam młodemu spodenki i naprawdę są super. Nie wiedziałam że z lupilu są tak porządne rzeczy. Grubszy, solidny materiał. Ściągacze nie uciskaja. Można brać bez patrzenia ;)

reklama
Do góry