Nooo i tu jest kłopot hahaha.O widzisz, gratulacji! Zazwyczaj w drugą stronę się zmienia.
U mnie wsrod znajomych była historia że praktycznie cała ciążę myśleli że to dziewczynka a na ostatnim usg wyszło że jednak chłopak - nie muszę pisać że cała wyprawka/pokoik było przygotowane pod dziewczynkę [emoji14]
reklama
Kochane morfologia na czczo czy można zjeść śniadanie?
rano, po 12 h od spożycia jedzenia
Olciakkk
Fanka BB :)
na czczo [emoji6]Kochane morfologia na czczo czy można zjeść śniadanie?
ja odebrałam moje 'przeziebione' wyniki morfologi i ku mojemu zdziwieniu - mocz i krew książkowe jedynie monocyty mam podwyższone. wyszły mi 12,5% (norma 2-10%) ale to chyba norma przy infekcji.
powiedzcie mi dziewczyny, jaki wam urobilinogen w moczu wychodzi zazwyczaj??
porównałam że na 3 razy mam zawsze najniższa wartość, na styk.
kitty89
Norma, ja też miałam je podwyższone przy przeziębieniu.ja odebrałam moje 'przeziebione' wyniki morfologi i ku mojemu zdziwieniu - mocz i krew książkowe jedynie monocyty mam podwyższone. wyszły mi 12,5% (norma 2-10%) ale to chyba norma przy infekcji.
Joannaa24
Dziękuję. I moja koleżanka, która urodziła we wrześniu miała tą samą sytuację. [emoji3]Kurde zawsze myślałam, że z dziewczynki może być synek, ale na odwrót? Teraz wiem, że sie da [emoji14] gratulacje
N
Natuś_ka
Gość
@Joannaa24 gratuluje córeczki chyba duża z niej dziewczynka i najważniejsze ze zdrowa
Ja mam 3,2 ale za to ketony podwyższoneja odebrałam moje 'przeziebione' wyniki morfologi i ku mojemu zdziwieniu - mocz i krew książkowe jedynie monocyty mam podwyższone. wyszły mi 12,5% (norma 2-10%) ale to chyba norma przy infekcji.
Joannaa24
No 434g... Prawie pół kilograma! Dlatego ja już mam 5,5kg do przodu.@Joannaa24 gratuluje córeczki chyba duża z niej dziewczynka i najważniejsze ze zdrowa
reklama
N
Natuś_ka
Gość
Rośnie super lepiej w ta stronę niż za malo i sie martwicNo 434g... Prawie pół kilograma! Dlatego ja już mam 5,5kg do przodu.