reklama
madagos
Fanka BB :)
Ja jak bylam w lidlu to już wszystko tez przebrane ale kardigan na który polowalam udalo mi się zdobyc i jestem bardzo zadowolona. Chcialam tez bluzę ale ten materiał ewidentnie mi nie lezy. Z rzeczy dla dziecka szukalam takiego pol-golfu zamiast szalika ale nie było niestety juz... Raz bylam rano na takiej bitwie matek w lidlu i... wolę jechac na juz przebrane niz obserwować to co się tam dzieje. Jak zwierzęta... podobno czesto tam tak jest, jak byly torebki z Wittchena to od 5 stali ludzie w kolejce. Straszne.
Hej dziewczyny ! U mnie za to jest jazda w nocy z brzuchem. Co bym się nie obudziła to mam wrażenie ze jest wypchnięty twardy napiety. Po jakiejś chwili wraca do normy, albo jak zrobię siku. W dzień raczej mam spokój chyba ze długo leżę na plecach. W poniedziałek mam to połówkowe wiec wytrzymam jeszzcze te 3 dni ale zaczynam się bać. Oprócz tego w sumie nie mam żadnych innych objawow. Nic nie boli. Jedyne co mnie ostatnio dopadło to trzydniowe zaparcie. Wczoraj myślałam już ze umrę po prostu, brzuch jak 7 miesiącu. Powiedzcie mi, te doświadczone, czy takie jakby kopnięcie (nie umiem tego opisać jednym słowem, to tak jakby pękła wielka bańka i czuje takie wypchnięcie pod dłonią) w samym dole brzucha tam gdzie jest macica, to są ruchy małej ? Tak mi się wydaje ale nie chce pomylić tego z ruchami jelit, ale w sumie chyba jelita nie są w miejscu gdzie macica. Sama już nie wiem jest ich po kilka, czasami dwa czasami 4 ale wszystkie powiedzmy prawie w tym samym miejscu.
Mam tak samo. Brzuch wydaje się twardy ale np moja mama jak dotknela stwierdziła że taki jest brzuch na lezaco a jak mi kulka wyjdzie to wtedy rzeczywiście jest kamien.
Co do ruchów to mam identycznie i nie wiem co to
Jeszcze dziś rano zobaczyłam kropkę na piżamie od piersi... I jak wyschło to takie sztywno zostało.
Blondie
U nas zawsze torebek wittchen duzo zostaje itych paskudnych crocsow, o ktore walczą a takie kominy-golfiki na pewno jeszcze trafisz. Ostatnio widzialam chyba w smyku.Ja jak bylam w lidlu to już wszystko tez przebrane ale kardigan na który polowalam udalo mi się zdobyc i jestem bardzo zadowolona. Chcialam tez bluzę ale ten materiał ewidentnie mi nie lezy. Z rzeczy dla dziecka szukalam takiego pol-golfu zamiast szalika ale nie było niestety juz... Raz bylam rano na takiej bitwie matek w lidlu i... wolę jechac na juz przebrane niz obserwować to co się tam dzieje. Jak zwierzęta... podobno czesto tam tak jest, jak byly torebki z Wittchena to od 5 stali ludzie w kolejce. Straszne.
Magdalenams
CześćWitam
Jestem tu nowa również mam termin na kwiecień
Fajnie że do nas dolaczylas.
reklama
Magdalenams
Daj znać po wizycie. Pewnie rośnie jak na drożdżachHej Dziewczyny,
Siedzę pod gabinetem z mężem, na 9 mamy wizytę, ciekawe co tam u bąbelka?