Am91
Fanka BB :)
Który tydzień ?Hej Dziewczyny,
Siedzę pod gabinetem z mężem, na 9 mamy wizytę, ciekawe co tam u bąbelka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który tydzień ?Hej Dziewczyny,
Siedzę pod gabinetem z mężem, na 9 mamy wizytę, ciekawe co tam u bąbelka?
Am, fajniej byloby, gdybyś Ty nam cos o sobie napisala. Jestes nowa, to podziel sie ktory u Ciebie tydzien, ile masz lat, ktore dziecko, moze jak masz na imie, etc.Który tydzień ?
No super kwiecień silny w chłopców :*Hej hej wczoraj mialam wizyte, ale potem wpadla znajoma z dziecmi i juz nie mialam okazji wejsc na forum i sie pochwalić. Absolutnie i bez cienia wątpliwości chlopczyk [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Moze dlatego, ze to Warszawa. Zyje się tam o wiele szybciej nizw malych miasteczkach. U nas u nauczycieli zawsze cały pomnik zastawiony zniczami..Witam nowe dziewczyny!
@patuśka gratuluję!
@Kalinova trzymam kciuki i czekam na wieści.
Dzisiaj byłam oddać krew. Ale na wyniki nie patrzę Dopiero we wtorek dam lekarzowi
Wiecie co, w szkole średniej miałam taką nauczycielkę. Taka złota kobieta, wszyscy ją uwielbiali. Była taka inna, wszystkich chciała poznać, wszystkim pomóc. 13 lat temu zmarła, ciężko chorowała. Na pogrzebie było dużo osób. Wczoraj jedna lampka elektryczna. Tak mi się przykro zrobiło, szybko ludzie zapominają...
Ok ok mam na imię Amelia mam 27 lat to moja druga ciąża pierwszą niestety straciłam obecnie zaczął się 16 t przewidywany termin 17 kwiecień pozdrawiam serdecznieAm, fajniej byloby, gdybyś Ty nam cos o sobie napisala. Jestes nowa, to podziel sie ktory u Ciebie tydzien, ile masz lat, ktore dziecko, moze jak masz na imie, etc.