reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja zmierzyłam dziś na czczo i mialam 87. A wczoraj jak mi przywieźli o 16 to od razu sobie zmierzyłam to było 104 no czyli jakies 2 godziny po obiedzie. Zobaczymy dzis jak bedzie się układać.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja mam dziś gości także od rana już tworze :)

reklama
Nie trzeba isc na czczo nawet na morfologie ;)
Acha, to prawda. Tylko zwykle morfologia jest połączona z glukozą na czczo, stąd ten tradycyjny głodniak. Aczkolwiek mi kiedyś ktoś mówił, że np. TSH i inne parametry tarczycowe też powinno być na czczo robione, ale to zasłyszane, więc może nieprawdziwe ;).

Ja jestem u teściów w gościnie. Słońce jest, więc ogród do eksploracji dla dzieciaków.
Ja już mam lekki stres przed wtorkiem (prenatalne). Już w brzuchu ściska na samą myśl.

Dobrego dnia ciężarówki :)!

Dziewczyny, taka podpowiedz a propos badań z krwi. Jeżeli nie macie do zrobienia morfologii tylko inne badania, to nie trzeba być na czczo. Na czczo tylko do morfologii [emoji4]
A jakie masz badania? Większość może być robiona po posiłku. Wszystkie hormony i przeciwciała. Morfologia też niewiele się różni czy jest na czczo czy nie...

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało
Wiem o czym mówisz. ale masz rano więc, super. Wstaniesz rano, wyszykujesz sie i zanim sie obejrzysz będziesz na badaniu. Będzie dobrze, pamietaj...pozytywne myślenie! Powodzenia

Dziewczyny byliśmy wczoraj na 40stce u znajomego. Wytrzymalam....uwaga do 23:00. Dodam ze ostatni miesiac d
godzina 19:00 i już bylo po mnie. Nooo tak się cieszę, zero mdłości wczoraj, pojadlam sałatek i innych smakołyków urodzinowych. No jestem przeszczesliwa, byleby tak zostało. Za tydzień
wyjazd do PL, chcialabym już czuc się lepiej. Może może :)

Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.

@Wiola1985 super :)! Mam nadzieję, że trend się utrzyma i dla Ciebie drugi trymestr będzie łaskawy ;). Dla mnie w poprzednich ciążach był świetnym czasem.

reklama
Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.

@Wiola1985 super :)! Mam nadzieję, że trend się utrzyma i dla Ciebie drugi trymestr będzie łaskawy ;). Dla mnie w poprzednich ciążach był świetnym czasem.
Trzymam kciuki. Za mnie rowniez proszę trzymac bo mam we wtorek wieczorem!!!

Do góry