reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Mam pytanie do dziewczyn, które używają glukometrów. Ze względu na ten wynik ostatni taki na granicy postanowiłam sobie pomierzyć cukier w domu do czasu wizyty i odkurzyłam glukometr po mamie. Kupiłam wczoraj nowe paski i zonk, rano mierzyłam cztery razy (po pierwszy wynik był podejrzany) i dostałam cztery różne wyniki...i to takie dość rozrzucone. To możliwe ze się zepsuł? Czy może go trzeba jakoś skalibrować po takim długim czasie?
Ja mam glukometr firmy Accu-Chek i nie ma on już pasków tylko magazynek na 50 pomiarów. Jest wygodny,bo wystarczy ściągnąć aplikację i można go podłączyć do komputera i zgrać wszystkie dane.
Co do glukometrów to jak każdy inny sprzęt też się zużywa, bo używa się go kilkukrotnie podczas 1 dnia. Może w aptece będzie jakaś akcja na darmowe glukometry dla cukrzyków ???

reklama
Ja mam glukometr firmy Accu-Chek i nie ma on już pasków tylko magazynek na 50 pomiarów. Jest wygodny,bo wystarczy ściągnąć aplikację i można go podłączyć do komputera i zgrać wszystkie dane.
Co do glukometrów to jak każdy inny sprzęt też się zużywa, bo używa się go kilkukrotnie podczas 1 dnia. Może w aptece będzie jakaś akcja na darmowe glukometry dla cukrzyków ???

Już działa, wystarczyło przeczytać instrukcje ;) do pasków jest dołączony jakiś taki klucz i ja go zle zainstalowalam.

Mam pytanie do dziewczyn, które używają glukometrów. Ze względu na ten wynik ostatni taki na granicy postanowiłam sobie pomierzyć cukier w domu do czasu wizyty i odkurzyłam glukometr po mamie. Kupiłam wczoraj nowe paski i zonk, rano mierzyłam cztery razy (po pierwszy wynik był podejrzany) i dostałam cztery różne wyniki...i to takie dość rozrzucone. To możliwe ze się zepsuł? Czy może go trzeba jakoś skalibrować po takim długim czasie?
Ja mam raczej podobne wyniki jak mierze . Mój cukier nadczo jest wysoki , po posiłkach w normie .

reklama
Do góry