reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja zmierzyłam dziś na czczo i mialam 87. A wczoraj jak mi przywieźli o 16 to od razu sobie zmierzyłam to było 104 no czyli jakies 2 godziny po obiedzie. Zobaczymy dzis jak bedzie się układać.
Miłej niedzieli dziewczyny! Ja mam dziś gości także od rana już tworze :)

reklama
Nie trzeba isc na czczo nawet na morfologie ;)
Acha, to prawda. Tylko zwykle morfologia jest połączona z glukozą na czczo, stąd ten tradycyjny głodniak. Aczkolwiek mi kiedyś ktoś mówił, że np. TSH i inne parametry tarczycowe też powinno być na czczo robione, ale to zasłyszane, więc może nieprawdziwe ;).

Ja jestem u teściów w gościnie. Słońce jest, więc ogród do eksploracji dla dzieciaków.
Ja już mam lekki stres przed wtorkiem (prenatalne). Już w brzuchu ściska na samą myśl.

Dobrego dnia ciężarówki :)!

Dziewczyny, taka podpowiedz a propos badań z krwi. Jeżeli nie macie do zrobienia morfologii tylko inne badania, to nie trzeba być na czczo. Na czczo tylko do morfologii [emoji4]
A jakie masz badania? Większość może być robiona po posiłku. Wszystkie hormony i przeciwciała. Morfologia też niewiele się różni czy jest na czczo czy nie...

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało

Dzień dobry dziewczyny [emoji4] tutaj widzę weekend pełna parą cisza i spokój i fajnie. Ja jutro o 9.20 prenatalne...już mam lekkiego stresa powiem Wam szczerze dzisiaj od 2 do 5 rano nie mogłam zasnąć, więc i głowa mi dzisiaj dokucza oby dzisiejsza noc była lepsza i żeby do jutra szybciej zleciało
Wiem o czym mówisz. ale masz rano więc, super. Wstaniesz rano, wyszykujesz sie i zanim sie obejrzysz będziesz na badaniu. Będzie dobrze, pamietaj...pozytywne myślenie! Powodzenia

Dziewczyny byliśmy wczoraj na 40stce u znajomego. Wytrzymalam....uwaga do 23:00. Dodam ze ostatni miesiac d
godzina 19:00 i już bylo po mnie. Nooo tak się cieszę, zero mdłości wczoraj, pojadlam sałatek i innych smakołyków urodzinowych. No jestem przeszczesliwa, byleby tak zostało. Za tydzień
wyjazd do PL, chcialabym już czuc się lepiej. Może może :)

Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.

@Wiola1985 super :)! Mam nadzieję, że trend się utrzyma i dla Ciebie drugi trymestr będzie łaskawy ;). Dla mnie w poprzednich ciążach był świetnym czasem.

reklama
Oooo, to kciuki jutro zaciskam i proszę o dla mnie na wtorek! Też mam rano. To jedno dobre, że nie będę miała czasu schodzić z nerwów.

@Wiola1985 super :)! Mam nadzieję, że trend się utrzyma i dla Ciebie drugi trymestr będzie łaskawy ;). Dla mnie w poprzednich ciążach był świetnym czasem.
Trzymam kciuki. Za mnie rowniez proszę trzymac bo mam we wtorek wieczorem!!!

Do góry