reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Trzymam kciuki. Za mnie rowniez proszę trzymac bo mam we wtorek wieczorem!!!

Widzę ze tydzień będzie emocjonujący. Ja mam w środę. Pani przy zapisie zaproponowała 11ta, ale ja jej mowie, ze wolałabym wieczorem bo z mężem chce przyjść. Wiec mam wizytę o 18:20 i trochę żałuje :/

A co do powrotu sił to u mnie tez lepiej, już nie muszę sobie robić popołudniowej drzemki :) właśnie wracam z basenu i tam tez dzisiaj więcej mocy.

reklama
Cześć Dziewczyny[emoji4] Jak Wam mija niedziela? Nam na lenucha,czyli łóżko[emoji14] Pierwszy raz od nie wiem,jak dawna,jestem w piżamie [emoji6].Trochę odpoczynku się należy,bo wczoraj cały dzień był na pełnych obrotach.
Wiki załapała grupę żołądkową,dostała leki ale jeszcze nie do końca jest zdrowa ale mam nadzieję,że idzie ku dobremu,bo cały miesiąc coś[emoji22].
Ja też mam prenatalne w środę i uwaga o 20:20,więc cały dzień będzie w napięciu ,trzymajcie kciuki[emoji8].
Gratulacje dla wszystkich,którzy są już po[emoji4]

Hej dziewczyny u mnie już jutro wizyta . Trzymajcie kciuki . Cukry powoli opanowuje po posiłku jest ok tylko naczczo za dużo ... A taka mam ochotę na ptasie mleczko ;) ehhh żeby sobie jedzenia odmawiać masakra ...ale wyjścia nie mam . U nas dziś piękna pogoda więc długi spacer zaliczony ;)

Ja mam we wtorek o 15:30.
Ja dziś spacer zaliczyłam po tych wszystkich tygodniach lenistwa to ciężko pachwiny aż rwaly. A ogólnie to nos zatkany gardło boli :( pije koktajle owocowe herbatę z cytryną co mogę jeszcze? Oprócz czosnku :p wiem że pisalyscie o tym ale zanim ją znajdę :p

Hejka.
U mnie goście na weekend więc też czasu mało.
Zrobiłam pycha ciasto ale z alkoholem i teraz żałuję bo nawet nie zjadłam :rofl: mogłam inne zrobić.
U mnie mdłości przechodzą i dużo lepiej się czuję. Oby tak dalej.
Trzymam kciuki za dziewczyny które w tym tygodniu wizytują ;)

Ja zaś wsunęłam 2 kawałki ciasta. A po godzinie zmierzyłam cukier i wyszlo.... 80. I obiad i ciasto z odstępem. Dopiero 1 dzien mierze zobaczymy jak.bedzie dalej. Chyba że glukometr już zdażył zwariować.
Ja jutro wizyta na.15.45 a usg tarczycy na 18.40 takze cale popołudnie cos sie bedzie dzialo.
Powodzenia dziewczyny na.prenatalnych! Ja dopiero w piątek. Juz sie stresuje a co dopiero Wy jak macie jutro. Czekam na super wieści!

Ja mam we wtorek o 15:30.
Ja dziś spacer zaliczyłam po tych wszystkich tygodniach lenistwa to ciężko pachwiny aż rwaly. A ogólnie to nos zatkany gardło boli :( pije koktajle owocowe herbatę z cytryną co mogę jeszcze? Oprócz czosnku :p wiem że pisalyscie o tym ale zanim ją znajdę :p
Podobno imbir jest bardzo dobry na gardło. Nawet na anginę. Kup świeży imbir i jeżeli dasz radę to go ssij, a jak nie to do herbaty z cytrynką i miodem. Dziewczyny ostatnio pisały też żeby ssać goździki. Ja polecam herbatkę z prawdziwym sokiem malinowym, cytryną, goździkiem i cynamonem :)
Hejka.
U mnie goście na weekend więc też czasu mało.
Zrobiłam pycha ciasto ale z alkoholem i teraz żałuję bo nawet nie zjadłam :rofl: mogłam inne zrobić.
U mnie mdłości przechodzą i dużo lepiej się czuję. Oby tak dalej.
Trzymam kciuki za dziewczyny które w tym tygodniu wizytują ;)

A czy ciasto było pieczone ? Jak tak to alkohol raczej wyparował więc na malutki kawałek bym sobie pozwoliła :)

reklama
Podobno imbir jest bardzo dobry na gardło. Nawet na anginę. Kup świeży imbir i jeżeli dasz radę to go ssij, a jak nie to do herbaty z cytrynką i miodem. Dziewczyny ostatnio pisały też żeby ssać goździki. Ja polecam herbatkę z prawdziwym sokiem malinowym, cytryną, goździkiem i cynamonem :)

A czy ciasto było pieczone ? Jak tak to alkohol raczej wyparował więc na malutki kawałek bym sobie pozwoliła :)
Alkohol był w kremie czekoladowo-sliwkowym :) za tydzień zrobię slonecznikowiec to pojem ;)

Do góry