reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Do dziewczyny która pytała o szyjke bo obiecałam że sprawdzę swoją. Ja miałam w 31 tc skrócona do 1,3 cm i wtedy już musiałam leżeć w szpitalu na podtrzymaniu. Udało nam się ciaze utrzymać miesiąc w 35 tc urodziłam.
Daj znać co z tą szyjka. Co powiedział twój ginek i czy się skraca.
Jutro mam wizytę o 20:30 wiec zobaczymy czy szyjka coś się ruszyła z tych 3 cm czy siedzi na miejscu :) Dam znać :)

reklama
Witam dziewczynki. Ja dzisiejszy dzień mam wycięty z życia bo i mam biegunke i wymioty :( a było dobrze, nic mi nie było. Nawet wodą wymiotowałam. Nic nie jem. A jeszcze musze jechać do optyka bo wczoraj mi pękły okulary, a dokładnie odleciał nausznik. Nie wiem czy da sie to skleić, a na nowe nie stać mnie niestety. Bez okularów to jak bez ręki. Katastrofa normalnie :(

Witam dziewczynki. Ja dzisiejszy dzień mam wycięty z życia bo i mam biegunke i wymioty :( a było dobrze, nic mi nie było. Nawet wodą wymiotowałam. Nic nie jem. A jeszcze musze jechać do optyka bo wczoraj mi pękły okulary, a dokładnie odleciał nausznik. Nie wiem czy da sie to skleić, a na nowe nie stać mnie niestety. Bez okularów to jak bez ręki. Katastrofa normalnie :(
Z pracy możesz napisać wniosek o dofinansowanie okularów raz na 2 lata, to jest chyba 500-600 zł, jeśli to praca przy komputerze.
Cześć dziewczyny jestem po wizycie, wszystko w porządku, pozniej napisze szczegoly na watku wizytowym :) :)
Super!

W takim razie zostaje szukać promocji albo rozłożyć zakup na raty. Pamiętaj, że w okularach najdroższe są szkła, więc jeśli te masz dobre to zakup samych oprawek to koszt 50-200 zł (bez jakichś markowych Ray-banów itp)
Szkła kosztowały mnie 150 zl, zapłaciłam za okulary 415 zł za te co mi pękły. Zobacze może mi skleją.

No to chyba jelitowka Cie złapała:/ wspolczuje
Nie wiem czy w Polsce jest ale tutaj polecają pić Aquarius żeby sie nie odwodnic, trochę pomaga, tak samo jak moc a gorzka herbata. Co do okularów to kiepsko, ale na pocieszenie powiem Ci ze nam wczoraj sie samochód rozkroczyl w drodze z prenatalnych wiec wydatek czeka spory.... Właśnie gdyby nie badania i widok maleństwa to chyba bym sie wczoraj z mostu rzuciła:p

reklama
No to chyba jelitowka Cie złapała:/ wspolczuje
Nie wiem czy w Polsce jest ale tutaj polecają pić Aquarius żeby sie nie odwodnic, trochę pomaga, tak samo jak moc a gorzka herbata. Co do okularów to kiepsko, ale na pocieszenie powiem Ci ze nam wczoraj sie samochód rozkroczyl w drodze z prenatalnych wiec wydatek czeka spory.... Właśnie gdyby nie badania i widok maleństwa to chyba bym sie wczoraj z mostu rzuciła:p
Z mężem bedziemy szukać jakiegoś taniego optyka. Może bedą mieć takie oprawki jak moje, bo szkła mam dobre.

Do góry