reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Do dziewczyny która pytała o szyjke bo obiecałam że sprawdzę swoją. Ja miałam w 31 tc skrócona do 1,3 cm i wtedy już musiałam leżeć w szpitalu na podtrzymaniu. Udało nam się ciaze utrzymać miesiąc w 35 tc urodziłam.
Daj znać co z tą szyjka. Co powiedział twój ginek i czy się skraca.
Jutro mam wizytę o 20:30 wiec zobaczymy czy szyjka coś się ruszyła z tych 3 cm czy siedzi na miejscu :) Dam znać :)

reklama
Witam dziewczynki. Ja dzisiejszy dzień mam wycięty z życia bo i mam biegunke i wymioty :( a było dobrze, nic mi nie było. Nawet wodą wymiotowałam. Nic nie jem. A jeszcze musze jechać do optyka bo wczoraj mi pękły okulary, a dokładnie odleciał nausznik. Nie wiem czy da sie to skleić, a na nowe nie stać mnie niestety. Bez okularów to jak bez ręki. Katastrofa normalnie :(

Witam dziewczynki. Ja dzisiejszy dzień mam wycięty z życia bo i mam biegunke i wymioty :( a było dobrze, nic mi nie było. Nawet wodą wymiotowałam. Nic nie jem. A jeszcze musze jechać do optyka bo wczoraj mi pękły okulary, a dokładnie odleciał nausznik. Nie wiem czy da sie to skleić, a na nowe nie stać mnie niestety. Bez okularów to jak bez ręki. Katastrofa normalnie :(
Z pracy możesz napisać wniosek o dofinansowanie okularów raz na 2 lata, to jest chyba 500-600 zł, jeśli to praca przy komputerze.
Cześć dziewczyny jestem po wizycie, wszystko w porządku, pozniej napisze szczegoly na watku wizytowym :) :)
Super!

W takim razie zostaje szukać promocji albo rozłożyć zakup na raty. Pamiętaj, że w okularach najdroższe są szkła, więc jeśli te masz dobre to zakup samych oprawek to koszt 50-200 zł (bez jakichś markowych Ray-banów itp)
Szkła kosztowały mnie 150 zl, zapłaciłam za okulary 415 zł za te co mi pękły. Zobacze może mi skleją.

No to chyba jelitowka Cie złapała:/ wspolczuje
Nie wiem czy w Polsce jest ale tutaj polecają pić Aquarius żeby sie nie odwodnic, trochę pomaga, tak samo jak moc a gorzka herbata. Co do okularów to kiepsko, ale na pocieszenie powiem Ci ze nam wczoraj sie samochód rozkroczyl w drodze z prenatalnych wiec wydatek czeka spory.... Właśnie gdyby nie badania i widok maleństwa to chyba bym sie wczoraj z mostu rzuciła:p

reklama
No to chyba jelitowka Cie złapała:/ wspolczuje
Nie wiem czy w Polsce jest ale tutaj polecają pić Aquarius żeby sie nie odwodnic, trochę pomaga, tak samo jak moc a gorzka herbata. Co do okularów to kiepsko, ale na pocieszenie powiem Ci ze nam wczoraj sie samochód rozkroczyl w drodze z prenatalnych wiec wydatek czeka spory.... Właśnie gdyby nie badania i widok maleństwa to chyba bym sie wczoraj z mostu rzuciła:p
Z mężem bedziemy szukać jakiegoś taniego optyka. Może bedą mieć takie oprawki jak moje, bo szkła mam dobre.

Do góry