To się nie masz czym przejmować. Ja za pierwszym razem też źle pobrałam mocz i wyszły bakterie i leukocyty, za drugim razem, kiedy już wiedziałam co i jak to nic nie wyszło +bakteriuria ujemna ze zleconego posiewu.No i zgłupiałam dzisiaj w badaniu w ogóle nie mam zaznaczonych bakterii i śluzu. Wczoraj miałam leukocyty 1-3 a dzisiaj nieobecne. I bądź tu madry. Fakt jest taki ze dzisiaj przed nasiuraniem się wyszorowałam
reklama
Biegi93
Fanka BB :)
Tez mam zlecony posiew wiec zobaczymy co tam wyjdzieTo się nie masz czym przejmować. Ja za pierwszym razem też źle pobrałam mocz i wyszły bakterie i leukocyty, za drugim razem, kiedy już wiedziałam co i jak to nic nie wyszło +bakteriuria ujemna ze zleconego posiewu.
patuśka
To znaczy że jest prawdopodobnie ok a na przyszłość jakbys miala bakterie to super jest zurawina do picia, w aptece kosztuje okolo 15-20 zlNo i zgłupiałam dzisiaj w badaniu w ogóle nie mam zaznaczonych bakterii i śluzu. Wczoraj miałam leukocyty 1-3 a dzisiaj nieobecne. I bądź tu madry. Fakt jest taki ze dzisiaj przed nasiuraniem się wyszorowałam
gosia1991
Super <3 gratuluje Który masz tydzień że już wiesz ?kochane wszystko ok!! obsuwa godzinę, ale wieczorem spokojnie opiszę wizytę i wstawię fotki
BĘDZIE CHŁOPAK
Gratulacje i wielka zazdrość!kochane wszystko ok!! obsuwa godzinę, ale wieczorem spokojnie opiszę wizytę i wstawię fotki
BĘDZIE CHŁOPAK
Natalia91
Super wiadomości [emoji1] gratuluję synka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]kochane wszystko ok!! obsuwa godzinę, ale wieczorem spokojnie opiszę wizytę i wstawię fotki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
BĘDZIE CHŁOPAK
Biedronka84
Gratulacje[emoji8]kochane wszystko ok!! obsuwa godzinę, ale wieczorem spokojnie opiszę wizytę i wstawię fotki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
BĘDZIE CHŁOPAK
Wiola1985
Super! Gratuluje. Sylwia ktory jestes tydzien? Ja ide w czwartek i bede 11tc6dz i zastanawiam sie czy pytac o płeć?kochane wszystko ok!! obsuwa godzinę, ale wieczorem spokojnie opiszę wizytę i wstawię fotki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
BĘDZIE CHŁOPAK
reklama
sandra1234
Dziękuję bardzo. Jutro jadę na prenatalne, ciekawe, czy będzie już widać, czy to synek, czy córeczkaNatalia i Sandra gratuluje udanych wizyt.
Sylwia jutro trzymam kciuki za Ciebie, a ty za mnie w czwartek