reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Super <3 gratuluje :) Który masz tydzień że już wiesz ?:)

Gratulacje i wielka zazdrość! :)

Super wiadomości [emoji1] gratuluję synka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Gratulacje[emoji8]

Super! Gratuluje. Sylwia ktory jestes tydzien? Ja ide w czwartek i bede 11tc6dz i zastanawiam sie czy pytac o płeć?

kochane dziękuję za kciuki bardzo!! ❤️❤️
cały dzień jeździmy po miescie i nie ma jak na spokojnie zdać pełnej relacji. teraz jadę do endokrynologa.

jeśli chodzi o tydzień - to jestem w 12t4d ale mały podrosl i termin przesunął się z 12.04 na 8.04. ja nie pytałam totalnie o płeć bo byłam oniesmielona takim dużym maluchem :D
lekarz sam mi powiedział - No Mamuśka, będzie syn.
na początku nie ogarnęłam co on do mnie mówi :D sam był zaskoczony, że taki młody się tak super ustawił. widziałam małą dupke nóżki i jeszcze mniejszego siusiaka :D

Ostatnia edycja:
reklama
Sylwia gratuluje syneczka:) z chłopczyka dziewczynka sie raczej nie zrobi wiec pewnie będziesz juz sie konkretniej rozglądać za chłopięcymi rzeczami:) zazdroszcze tej wiedzy tak szybko
Czekamy na pełną relacje i zdjęcia:)

Dziewczyny mam wyniki glukozy są gorsze od poprzednich jestem załamana ... Jutro muszę zrobić obciążenie glukoza .
IMG_20181002_153438.jpg

Załączniki

• IMG_20181002_153438.jpg
    IMG_20181002_153438.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 256
reklama
Do góry