reklama
Biedronka84
Fanka BB :)
Jaaaa jestem[emoji134]Warto się było przemęczyć ze spaniem,bo taki cudowny meczo obejrzałam[emoji3]Są tu jeszcze jakieś fanki siatkówki? Straszne emocje, normalnie już bym dawno chrapała
Szczerze choć głupio mi ale ostatnio obudziłam się z mokrą piżama..Ja nie popuszczam moczu ale cały czas czuje potrzebę spinania mięśni w taki sposób jakbym chciała zatrzymać sikanie mimo ze np przed chwila się wysikalam i nie chce mi się siku ;/
kitty89
U mnie libido też okej ale ja sama w pierwszym trymescie jakoś chyba ze stresu nie chciałam częstych zblizen. Mąż póki brzuch mały jest chętny później będzie pewnie podobnie jak w poprzedniej ciąży, czym większy brzuch tym bardziej on się boi zrobić krzywdę dziecku [emoji14]U mnie tez ok z libido...nawet miewam jakies erotyczne sny hahaha ale mój robi to samo, od początku ciąży jakos tak unika, a jak juz do czegoś dojdzie to jest nadzwyczaj "delikatny", mysle ze boi sie zrobi krzywdę maleństwu. Ostatnio przeprowadzilam z nim rozmowe, pokazalam na necie budowe ciala kobiety w ciazy i gdzie sięga członek poczas kochania....powiedzialam: no sory memory kochanie ale tak dlugiego nie masz żeby gdziekolwiek tutaj sie dostał i od tego czasu jest lepiej hahaha
Cześć dziewczyny.
Mnie rano pociągnęło do kobileka ,pierwszy raz, tylko nie bardzo miałam co zwrócić. Z synem w ciąży też pamiętam że w 2 trymestrze wymiotowalam ,nie w pierwszym
.
Ja miałam problem , nie duży ale był, z nietrzymanie moczu po porodzie, chyba warto ćwiczyć mięśnie kegla, bo potem to tylko gorzej będzie.
Moje libido od początku tragiczne ,zerowe. A z młodym w ciąży miałam bardzo fajne.. też bym chciała żeby to już się zmieniło..
Mnie rano pociągnęło do kobileka ,pierwszy raz, tylko nie bardzo miałam co zwrócić. Z synem w ciąży też pamiętam że w 2 trymestrze wymiotowalam ,nie w pierwszym
.
Ja miałam problem , nie duży ale był, z nietrzymanie moczu po porodzie, chyba warto ćwiczyć mięśnie kegla, bo potem to tylko gorzej będzie.
Moje libido od początku tragiczne ,zerowe. A z młodym w ciąży miałam bardzo fajne.. też bym chciała żeby to już się zmieniło..
patuśka
Mi w pierwszej ciąży libido wrocilo kolo polowy ciazy. Jak sie kiepsko czujesz to nie ma co sie ochoty spodziewać... bedzie lepiejCześć dziewczyny.
.
N
Natuś_ka
Gość
Może jakiś dermatolog dobry by pomogł? Bo jak dobrze pamiętam to na testy czekacie:/ a biedaczek musi się męczyć.To teraz jeszcze pokonać Brazylię i obronić tytuł
Kiedyś byłam na fecie, ale to jeszcze stare czasy, za czasów Lozano.
A Adam znowu wstał cały wysypany. Nie wiem co go mogło aż tak tak uczylić
reklama
kitty89
A ma gorączkę? Może warto jeszcze ta wysypke skonsultować z innym lekarzem, mojej sąsiadki synek dostał krostek w sobotę pojechali na dyżur tam lekarz stwierdził właśnie alergie w poniedziałek było gorzej więc wybrali się do pediatry i nowa diagnoza różyczka!To teraz jeszcze pokonać Brazylię i obronić tytuł
Kiedyś byłam na fecie, ale to jeszcze stare czasy, za czasów Lozano.
A Adam znowu wstał cały wysypany. Nie wiem co go mogło aż tak tak uczylić