reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
U mnie tez ok z libido...nawet miewam jakies erotyczne sny hahaha ale mój robi to samo, od początku ciąży jakos tak unika, a jak juz do czegoś dojdzie to jest nadzwyczaj "delikatny", mysle ze boi sie zrobi krzywdę maleństwu. Ostatnio przeprowadzilam z nim rozmowe, pokazalam na necie budowe ciala kobiety w ciazy i gdzie sięga członek poczas kochania....powiedzialam: no sory memory kochanie ale tak dlugiego nie masz żeby gdziekolwiek tutaj sie dostał i od tego czasu jest lepiej :) hahaha
U mnie libido też okej ale ja sama w pierwszym trymescie jakoś chyba ze stresu nie chciałam częstych zblizen. Mąż póki brzuch mały jest chętny później będzie pewnie podobnie jak w poprzedniej ciąży, czym większy brzuch tym bardziej on się boi zrobić krzywdę dziecku [emoji14]

Cześć dziewczyny.

Mnie rano pociągnęło do kobileka ,pierwszy raz, tylko nie bardzo miałam co zwrócić. Z synem w ciąży też pamiętam że w 2 trymestrze wymiotowalam ,nie w pierwszym
.

Ja miałam problem , nie duży ale był, z nietrzymanie moczu po porodzie, chyba warto ćwiczyć mięśnie kegla, bo potem to tylko gorzej będzie.

Moje libido od początku tragiczne ,zerowe. A z młodym w ciąży miałam bardzo fajne.. też bym chciała żeby to już się zmieniło..

To teraz jeszcze pokonać Brazylię i obronić tytuł :)
Kiedyś byłam na fecie, ale to jeszcze stare czasy, za czasów Lozano.

A Adam znowu wstał cały wysypany. Nie wiem co go mogło aż tak tak uczylić :(

Cześć dziewczyny.

Mnie rano pociągnęło do kobileka ,pierwszy raz, tylko nie bardzo miałam co zwrócić. Z synem w ciąży też pamiętam że w 2 trymestrze wymiotowalam ,nie w pierwszym
.

Ja miałam problem , nie duży ale był, z nietrzymanie moczu po porodzie, chyba warto ćwiczyć mięśnie kegla, bo potem to tylko gorzej będzie.

Moje libido od początku tragiczne ,zerowe. A z młodym w ciąży miałam bardzo fajne.. też bym chciała żeby to już się zmieniło..
Mi w pierwszej ciąży libido wrocilo kolo polowy ciazy. Jak sie kiepsko czujesz to nie ma co sie ochoty spodziewać... bedzie lepiej:)

Może jakiś dermatolog dobry by pomogł? Bo jak dobrze pamiętam to na testy czekacie:/ a biedaczek musi się męczyć.

reklama

A ma gorączkę? Może warto jeszcze ta wysypke skonsultować z innym lekarzem, mojej sąsiadki synek dostał krostek w sobotę pojechali na dyżur tam lekarz stwierdził właśnie alergie w poniedziałek było gorzej więc wybrali się do pediatry i nowa diagnoza różyczka!

Do góry