reklama
Natalia91
Fanka BB :)
Ja to już jestem obsra*a przed jutrzejsza glukoza [emoji21] nie wiem co gorsze wypicie też oczy kłucie trzy razy [emoji28]
U mnie mdłości są nadal i tą senność...właśnie się obudziłam z drzemki z Młodym [emoji39][emoji23]
Brzuszki już macie fajne u mnie narazie jeszcze nic nie widać oprócz tluszczyku [emoji16]
Asia kurczę już polowkowe umówione ale to leci [emoji7]
U mnie mdłości są nadal i tą senność...właśnie się obudziłam z drzemki z Młodym [emoji39][emoji23]
Brzuszki już macie fajne u mnie narazie jeszcze nic nie widać oprócz tluszczyku [emoji16]
mamablondi
Ech jak ja sie zle dzisiaj czuje. Bez przerwy chce mi sie wymiotowac czekam na M. Az eroci z pracy i ide sieogarniac do gina.
Ale w normalnej biedrze czy wyprzedażowej? Bo wiem że w maju bylyHej Dziewczyny
Chciałam się pochwalić ze dorwałam wczoraj w Biedronce poduszkę ciążowa na 59,90 zł także jak któraś z Was potrzebuje to warto sprawdzić w swoich Biedronkach
Dzisiaj u Nas 10+0 tc
kb.karola90
W normalnej.Ale w normalnej biedrze czy wyprzedażowej? Bo wiem że w maju byly
patuśka
Mój podobny do TwojegoTo ze mną jednak nie jest tak źle brzuchy mamy podobne.
To dobrze, że nic jej nie jest to whippet czy charcik włoski, bo na zdjęciu jakoś wielkości nie mogę złapać ;-), śliczna jest :-) ale dla mnie każdy pies jest śliczny okrutna psiara i nie tylko ze mnie ;-)
Charcik
Joannaa24
No. Mi też wyjątkowo szybko czas ucieka. [emoji4]Ja to już jestem obsra*a przed jutrzejsza glukoza [emoji21] nie wiem co gorsze wypicie też oczy kłucie trzy razy [emoji28]
Teraz cos dla bardziej puszystych ku pokrzepieniu, bo sama modelki narazie ja juz na porodowke bym byla przyjeta z marszu haha przed ciaza mialam brzuch, ale nie odstawal , teraz schudlam 8kg, a jego wywalilo, zrobil sie twardszy nie tlusty licze na wyrozumialosc, bo nie spodziewalam sie, ze pokaze chociaz kawalek siebie
Załączniki
reklama
Ja to już jestem obsra*a przed jutrzejsza glukoza [emoji21] nie wiem co gorsze wypicie też oczy kłucie trzy razy [emoji28]
ale super, będziemy się wspierać bo też idę jutro, mało ludzi w labo.
klucie raz to jest już coś ale 3 razy z rzędu ehh jak nie zemdleje to będzie fajnie
jeszcze za jednym zamachem robię pod tarczycy TSH ft3 ft4 antyTPO i antyTG.
więc pewnie wampir mi ściągnie trochę na początku
ale biorę sobie książkę to chociaż produktywnie się ponudze
i kanapki żeby pod ręką były jak już będzie finito