Ojjjj...a ona tak od zawsze ma czy nagle się to pojawiło?
Lubi siknac na spaniu. To jeszcze małe roku nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjjj...a ona tak od zawsze ma czy nagle się to pojawiło?
Hej Dziewczyny
Chciałam się pochwalić ze dorwałam wczoraj w Biedronce poduszkę ciążowa na 59,90 zł także jak któraś z Was potrzebuje to warto sprawdzić w swoich Biedronkach
Dzisiaj u Nas 10+0 tc
Było jeszcze kilka. To była właśnie jakaś wyprzedaż.hej, czy to jakaś ostatnia sztuka czy było więcej? może wchodzą nowe Gazetki, bo ciążowe rzeczy były w biedronce jakoś w maju, te poduszki też właśnie, trochę żałuję że nie kupiłam 'na przyszłość' no ale kto myślał że parę tygodni będzie w ciąży
Sprobuj miejsce gdzie sika wytrzec octem, u nas kilka razy poskutkowało, nasz to tez taki nocny sikacz choć coraz rzadziej na szczęścieLubi siknac na spaniu. To jeszcze małe roku nie ma
Aaaa no to może się jeszcze zdarzyć ale skoro sika na ten jeden dywanik to spróbowała bym go na jakiś czas schować bo może to ten dywanik tak na nią działa ze musi sobie siknąćLubi siknac na spaniu. To jeszcze małe roku nie ma
Lubi siknac na spaniu. To jeszcze małe roku nie ma