N
Natuś_ka
Gość
Dziewczynki śliczne brzusie pamiętajcie żeby wszystkie wylądowały w odpowiednim wątku co nie będzie trzeba później przeszukiwać całego forum
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie pokaże swojego brzucha bo na razie ciężko powiedzieć czy się najadłam gofrów na wakacjach czy coś urosło poza tym ze w porównaniu z Wami to wazę tyle co zapaśnik sumo to jeszcze jestem typowa gruszka i wszystko mi się kumuluje od pasa w dół, wiec ja już mam spora oponkę pod pępkiem, nie wiem czy coś się tam rozpycha czy na razie nie
Ja tez przy nich zapasnik ;D mysle, ze przy Tobie tez
Super!!U nas wszystko dobrze. Już 3 cm mamy lekarka się ze mnie śmiała, ze tak przeżywam ze się za dobrze czuje. Ale powiedziała ze rozumie i lepiej sprawdzić niż się stresować. Wrzucę potem foteczki na wątek wizytowy.
GratulacjeJuz po. Wszystko jest ok. NT 2mm, kosc nosowa obecna. Seduszko 168/min, wprowadzal parametry w kompa i ryzyko chorób niskie. Po wprowadzeniy danych nizsze niż, np wynikaloby z wieku.
Jejuuuu jaki słodziak!!Pies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahahZobacz załącznik 900231
Super wieści! GratulujęJuz po. Wszystko jest ok. NT 2mm, kosc nosowa obecna. Seduszko 168/min, wprowadzal parametry w kompa i ryzyko chorób niskie. Po wprowadzeniy danych nizsze niż, np wynikaloby z wieku.