Pies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahah
reklama
sandra1234
Fanka BB :)
My się bardzo cieszymy, ale przez te problemy na początku cały czas się boję. Ale za tydzień już kończę 1 trymestr, więc już chyba musi być wszystko dobrzeNiech wiedzą i podziwiają ciąża to dla wielu wymarzony i wyczekiwany stan wiec trzeba sie cieszyć
kb.karola90
Wykastrować Łobuza!!!Pies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahahZobacz załącznik 900231
Wykastrować Łobuza!!!
To moja kochana zasikana Klara haha
Kalinova
Co do karty, to patrzę, że mi pani doktor założyła w 6 tyd 6 dniu i była to moja pierwsza wizyta, w pierwszej ciąży, kiedy nie do końca miała pewność, bo Aniołek mimo bicia serduszka był malutki powstrzymała się i kazała przyjść po prostu na kolejną wizytę za dwa tygodnie.
Kalinova
Pies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahahZobacz załącznik 900231
A może bidul podziębiony i mocz warto zbadać, ja właśnie ze swoim dziadkiem wróciłam z lecznicy i muszę ochłonąć po tych wszystkich wieściach :-(
kb.karola90
Ojjjj...a ona tak od zawsze ma czy nagle się to pojawiło?To moja kochana zasikana Klara haha
sandra1234
Możesz mieć rację. Mój shih tzu jak tylko nauczył się załatwiać na dworze, nigdy nic nie zrobił w domu, a przez około 8 godzin siedział sam. Shih tzu ogólnie są wrażliwe.. Zaczęło się od tego, że siedział i nagle wyskoczył z tej pozycji i piszczał. Myślałam, że może pazurek mu się wbił, ale sprawdziłam i wszystko było w porządku. Robił tak coraz częściej i faktycznie co chwilę chciał iść na dwór i sikał kropelkami i piszczał przy tym. Do weterynarza mogłam jechać dopiero następnego dnia, bo nie dostałam tak od razu wolnego w pracy i właśnie w nocy się posikał. Wet zrobił mu usg i powiedział, że to jakieś ostre zapalenie i musiał dostawać zastrzyki, jeździłam z nim 2 tygodnie co drugi dzień i dodatkowo miałam mu podawać witaminę c ( taką normalną kruszyłam mu do jedzenia) i minął ponad rok i nic mu się nie nawróciłoA może bidul podziębiony i mocz warto zbadać, ja właśnie ze swoim dziadkiem wróciłam z lecznicy i muszę ochłonąć po tych wszystkich wieściach :-(
N
Natuś_ka
Gość
Hahah biedactwo napewno żałujePies mi w nocy podsikuje dywan. Wykoncze sie z tego smrodu, niech mi lepiej zejdzie z oczu. O niczym innym nie marze jak pranie dywanu kazdego dnia na kolanach. Trzymajcie mnie, bo zabije haha ale nie da sie ! Patrzcie co robi, serce mi peka. " Nie krzycz na mnie wiecej nie bede, do jutra" hahahZobacz załącznik 900231
Mój jak mu sie popusci albo cos zbroi to kiedy zaczynam mu grozic lub krzyczeć i ide w jego stronę nagle przewraca sie sztywno na bok i na grzbiet z łapkami do gory jakby martwego udawał
reklama
Nic jej nie jestA może bidul podziębiony i mocz warto zbadać, ja właśnie ze swoim dziadkiem wróciłam z lecznicy i muszę ochłonąć po tych wszystkich wieściach :-(