Witajcie. Przepraszam że dawno się nie udzielalam. Byłam poza miastem 2 tyg, słaby internet i brak laptopa, ale jak tylko Mogłam zaglądam do was i obserwowałam postywczoraj wrocilam do Poznania i dziś jestem po kolejnej wizycie. Opsialm to w wątku z wizyt. Całuję wszystkie mamusie i brzuchole.
reklama
Cześć wszystkim! Ktoś dzisiaj jeszcze wizytuje?
Ja mam o 15.45 USG, dzisiaj jest 10+6 i wydaję mi się, że trochę wcześnie jak na USG 11-13 tydzień, ale nie będę się kłócić. Idę z mężem i co mi się dzisiaj pomocnego przyśniło?
Że lekarz nakazał zrobić USG dopochwowe przy otwartych drzwiach na korytarz i wszyscy ludzie tam widzieli jak latam z gołym tyłkiem po gabinecie xd
powodzenia trzymam kciuki!
Ja dziś wizytuję, mam na 15, a czas dziś jak zaklęty wlecze się niemiłosiernie. Od rana się stresuję i boli mnie przez to żołądek :-\
jeszcze chwilka, dasz radę!
ale wam zazdroszczę tych dzisiejszych wizyt!! ja mam dopiero 2.10 prenatalne to będzie 12t4d a 18.10 wizyta, jakoś dam radę
Ja wiem nawet kiedy miałam ostatnie jajeczkowanie . Raz że czuję, kiedy następuje, a dwa w tym właśnie dniu byłam u swojej doktor żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Kazała wrócić do domu i działać, bo za kilka godzin bedzie najlepszy moment, u mnie to był 12 dzień cyklu. Także domniemam , że maleństwo poczęte jest 03 lub 04.07 .
U mnie bylo tak samo. 10 lipca bieglam szybko do domu ;D
Heda
Fanka BB :)
Ale mam straszna ochotę na słodkie... nie ma dnia by nie skończyło się na jakimś batonie czy ciastku... jak tak dalej pojdzie to będę ważyć że 300kg w 9 miesiącu. W ostatniej ciąży nawet nie mogłam patrzeć na słodycze a teraz... slinię się na reklamy w tv[emoji23]
Trzymam kciuki! To zaraz!Ja dziś wizytuję, mam na 15, a czas dziś jak zaklęty wlecze się niemiłosiernie. Od rana się stresuję i boli mnie przez to żołądek :-\
Mam to samo! Nigdy za słodyczami nie przepadałam, ciastka leżały miesiącami w domu nieruszone, ciasta w pracy też nigdy nie ruszałam, nawet herbaty nie słodziłam, a teraz jak nie zjem codziennie monte albo płatków czekoladowych z mlekiem to mi czegoś brakuje Ale waga na razie taka sama jak 2 miesiące temu i oby jak najdłużej taka zostałaAle mam straszna ochotę na słodkie... nie ma dnia by nie skończyło się na jakimś batonie czy ciastku... jak tak dalej pojdzie to będę ważyć że 300kg w 9 miesiącu. W ostatniej ciąży nawet nie mogłam patrzeć na słodycze a teraz... slinię się na reklamy w tv[emoji23]
N
Natuś_ka
Gość
Mmmm zjadlabym monte, ale tu takich pysznosci nie ma. Zawsze jak w Polsce jestem to nadrabiamTrzymam kciuki! To zaraz!
Mam to samo! Nigdy za słodyczami nie przepadałam, ciastka leżały miesiącami w domu nieruszone, ciasta w pracy też nigdy nie ruszałam, nawet herbaty nie słodziłam, a teraz jak nie zjem codziennie monte albo płatków czekoladowych z mlekiem to mi czegoś brakuje Ale waga na razie taka sama jak 2 miesiące temu i oby jak najdłużej taka została
Ja dzisiaj na obiad domowy hamburger dosłownie godzinę temu a teraz siedze na lawce i opycham sie sliwkami bo sie do mnie w sklepie usmiechaly wrecz
porcelana
Matko, jak ja tak czytam kiedy Wy mialyście owu, to dopiero teraz sobie zdaje sprawę z tego jak jestem daleko za Wami. Ja miałam owu 9/10 sierpnia [emoji43] Chociaż OM 20 lipca.U mnie bylo tak samo. 10 lipca bieglam szybko do domu ;D
Chyba na serio powinnam się przenieść na Majówki, bo się tu podświadomie i mimowolnie schizuję, że Wasze dzieci mają po 3-5 cm, a moje ledwo 0,5 cm miało w poniedziałek.
Heda
Jak masz się bez potrzeby stresować to tak zrób. Ale chyba nie ma czym... jak.maluszki się urodza też zawsze będzie któroś większe, któreś szybciej zacznie raczkowac czy chodzić szybciej mówić i zawsze będziesz schizować że twoje jeszcze nie...wiec może trzeba wyluzować... dzieci rozwijają się swoim tempem i w tych pierwszych dniach miesiącach jest ogromna przepaść między dziećmi z początku i końca miesiąca...Matko, jak ja tak czytam kiedy Wy mialyście owu, to dopiero teraz sobie zdaje sprawę z tego jak jestem daleko za Wami. Ja miałam owu 9/10 sierpnia [emoji43] Chociaż OM 20 lipca.
Chyba na serio powinnam się przenieść na Majówki, bo się tu podświadomie i mimowolnie schizuję, że Wasze dzieci mają po 3-5 cm, a moje ledwo 0,5 cm miało w poniedziałek.
reklama
Natalia91
Miałam tak w poprzedniej ciąży [emoji23] w jakim szoku byłam jak po OGTT musiałam z dnia na dzień z tych dobroci zrezygnować [emoji23]Ale mam straszna ochotę na słodkie... nie ma dnia by nie skończyło się na jakimś batonie czy ciastku... jak tak dalej pojdzie to będę ważyć że 300kg w 9 miesiącu. W ostatniej ciąży nawet nie mogłam patrzeć na słodycze a teraz... slinię się na reklamy w tv[emoji23]