reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Dziękuje. Właśnie druga. Urodziłam w styczniu synka. Skończył niedawno 8 miesięcy. jest na forum jeszcze jakaś mama, która będzie miała malucha rok po roku? Próbowałam doczytać co nieco żeby Was trochę poznać ale dałam radę przebrnąć przez kilka stron.
Ja mam synka, który niebawem skonczy rok. Jest jeszcze jedna mama na pewno z niemowlęciem. :)

reklama
Zobacz czy jak przestaniesz robi hybrydy to ci przejdzie. Znam to uczucie a gojenie tego wcale nie należy do przyjemnych i szybkich. U mnie na szczęście skończył się sezon na bąbelki... powodzonka [emoji6]
Nie będę juz robić kolejny raz to na pewno, dwa razy mi wystarczy, posciagalam wszystko odrazu rano i teraz tylko czekać na gojenie :/ dzięki wielkie za rady :)

Ahhh więc rodzinka nie wiedziała. Wspaniale, długo wytrzymaliscie :) Moja mama ciagle rozmawia ze mna na messengerze, codziennie, zna mnie na wylot. Mieliśmy w planach nikomu nie mówić, ale zadzwoniła może 2 godz po tym jak zrobiłam test, zajęło jej 5 min żeby się skapnac...to nasz rodzinny detektyw hehe ;) Życzę powodzenia w zajmowaniu sie bratankiem. No i zdrówka dla bratowej, nie wiedziałam nawet ze takie coś może sie przytrafić....okropne.
Teściowa oczywiście płakała, już zapowiadała jakie to cudowne uczucie być w ciazy I czuć ruchy dziecka i zaczęło się gadanie :p nie lubię takich tematów bo ciąża jest ciągle w stanie wysokiego ryzyka i... no same wiecie jak to czasami bywa. Moi rodzice zupełnie normalnie reagowali, byli trochę przygnębieni bo bardzo chcieliby aby wyszło, więc po cichu dopingują bez żadnych tekstów i złotych rad :)

Dzień dobry i miłego dnia dla wszystkich [emoji8] ja kupiłam poduszkę C w biedronce wyprzedażowej za bodajże 39 zł. Narazie czeka na swój czas [emoji4]

Ja miałam w poprzedniej ciąży poduche c i mega polecam, bardzo wygodnie się z nią śpi. Kupiłam jakąś najtańsza z allegro i cala ciążę mi fajnie służyła ale później mocno się ubila i wylądowała w śmietniku więc teraz jeśli kupię to droższa.

Teściowa oczywiście płakała, już zapowiadała jakie to cudowne uczucie być w ciazy I czuć ruchy dziecka i zaczęło się gadanie [emoji14] nie lubię takich tematów bo ciąża jest ciągle w stanie wysokiego ryzyka i... no same wiecie jak to czasami bywa. Moi rodzice zupełnie normalnie reagowali, byli trochę przygnębieni bo bardzo chcieliby aby wyszło, więc po cichu dopingują bez żadnych tekstów i złotych rad :)
Moi rodzice zareagowali mniej wiecej tak jak Twoi, bez entuzjazmu przez poprzednie poronienie, a tesciowie jeszcze nie wiedza [emoji14]
Dzień dobry i miłego dnia dla wszystkich [emoji8] ja kupiłam poduszkę C w biedronce wyprzedażowej za bodajże 39 zł. Narazie czeka na swój czas [emoji4]
Fajna okazja:) tez bym chciala dorwac za taka cene

reklama
U nas wiedza wszyscy od strony M., a od mojej strony tylko Mama, ktora powiedziała tacie. No mama szczelsiwa, zadowlona. Tata zaczął przeżywać, ze za szybko (mam corke 16 msc), ze jeszcze jest na cycu córka, a ze ona taka malutka i szkoda jej, bo bedzie czula sie odrzucona... No kurde, przeciez jej nie oddajemy. Wrecz przeciwnie. Bedzie miala za jakis czas kompana do zabawy. Przykro mi sie zrobilo jak mama mi o tym opowiedziala. No, ale cóż...

Do góry