reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja dzisiaj zaszalałam...u nas w Lidlu tydzień ciuchów dla kobiet w ciąży i na maluszków. No wiec mam rajstopy, sukienke, jeansy haha i nie moglam sie powstrzy ać, a że siostra jestvteraz w 19 tyg kupiłam pare rzeczy dla malutkiej....no nie moglam sie powstrzymać jakie to wszystko słodkie :)

reklama
Ja też chcę kupić tą poduszkę. Ale sa takie w kształcie L, U i C. Wiec nie wiem sama ktora jest najlepsza. Chciałabym potem używać jej tez jako poduszki do karmienia maluszka, lub ala kojca. Wiec że tez w kształcie C czasamk maja rzepy i sa do tego przystosowane. No nie wiem sama. Poszukam zdjęć.

Witamy :)
Gratuluję, już po pierwszym usg wiec pierwsze koty za płoty ;) Pierwsza ciąza?
Dziękuje. Właśnie druga. Urodziłam w styczniu synka. Skończył niedawno 8 miesięcy. jest na forum jeszcze jakaś mama, która będzie miała malucha rok po roku? Próbowałam doczytać co nieco żeby Was trochę poznać ale dałam radę przebrnąć przez kilka stron.

O właśnie coś takiego. Ci myslicie o tych wszystkich kształtach, ta w kształcie U wydaje sie spora. No nie wiem.
SPhotoEditor-20180914_191353.jpg
20180914_191418.jpg

Załączniki

• SPhotoEditor-20180914_191353.jpg
    SPhotoEditor-20180914_191353.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 279
  • 20180914_191418.jpg
    20180914_191418.jpg
    108,1 KB · Wyświetleń: 273
Ja jestem zadowolona z tej w kształcie litery U. Ale ja jestem wysoka, wiec dobrze, ze mnie tak otaczała :) tyle tylko, ze to jak 3 osoba w lozku...

reklama
Ja jestem zadowolona z tej w kształcie litery U. Ale ja jestem wysoka, wiec dobrze, ze mnie tak otaczała :) tyle tylko, ze to jak 3 osoba w lozku...
Właśnie jak tak patrzę na te U to taki mój sposób spania, nie wiem czy nie lepsza by była. Akurat to że 3 osoba to mi nie przeszkadza wkoncu jakaś barierę przestrzenną będę mieć :D tak to zawsze na 15 cm..

Do góry