M
me185149
Gość
Ok dzięki sugerowałam się aplikacja która 9+1 traktuje jako już 10 tydzień.Jak masz 9t+1d to jestes w 9 tygodniu. W 10 bedzoesz jak go skonczysz. Prenatalne tez po skończonym 11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok dzięki sugerowałam się aplikacja która 9+1 traktuje jako już 10 tydzień.Jak masz 9t+1d to jestes w 9 tygodniu. W 10 bedzoesz jak go skonczysz. Prenatalne tez po skończonym 11
Ja tak mam a najgorsze że ten objaw trwa do końca ciąży. Najgorzej jest w nocy.Dziewczyny a czy wy tez czujecie non stop parcie na pęcherz w szczególności te koło 11 tygodnia ? Masakra jakaś, i sikam małymi porcjami.
Mój ginek mówi że to badanie najlepiej wychodzi po 12 tc czyli 12t1d itd.Mam pytanie wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?
Mam identycznie a jestem dokladnie w 11t1d.Dziewczyny a czy wy tez czujecie non stop parcie na pęcherz w szczególności te koło 11 tygodnia ? Masakra jakaś, i sikam małymi porcjami.
Również polecam kakao. W pierszej ciąży to był mój codzienny ratunek. Do tego mniejsze porcje można jeść.@Mujer z kakao spróbuje bo mam go w domu pod dostatkiem
Jeśli chodzi o kremowanie to korzystam z angielskiej marki Cowshed, kupuje mi je teściowa w Berlinie są niby mega naturalne, ale kremuje jak mi się przypomni
Lekarze zawsze liczą skończone tygodnieMam pytanie wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?
Moją koleżanka pracuje w 5* hotelu. tam mają sklepik z tymi kosmetykami. Podobno prawie wszyscy goście robią tam bardzo duze zapasy. Muszę sie chyba temu przyjrzeć.@Mujer z kakao spróbuje bo mam go w domu pod dostatkiem
Jeśli chodzi o kremowanie to korzystam z angielskiej marki Cowshed, kupuje mi je teściowa w Berlinie są niby mega naturalne, ale kremuje jak mi się przypomni
Hmmm ma zawsze używałam Hipp w pl ale tutaj w uk nie umiem dostać. Kurcze powiem szczerze ze nie poczytalam składu Johnsona...czlowiek zaklada ze jak coś jest przeznaczone dla tak malutkich dzieci to musi byc "bezpieczne".J&J to syf. Polecam blog srokao. Ja niczym nie smaruje. Rozstępy to stety, niestety geny.
Ja niestety mam.duzą tendencję do tycia i rozstępów. Wiec pewnie bedę piękną zebrąTo prawda jedne smaruja sie najdrozszymi specyfikami i rozstępy są, inne nie smaruja sie w ogole i ani jednej krechy
Mam tez olej kokosowy, uzywalam na włosy, ale ponov tez bardzo dobry do ciałaZamiast J&J polecam zwykły olejek ze słodkich migdałów, fajnie nawilża skórę, można też kłaść śmiało na twarz i włosy jeśli podpasuje rodzajowi włosów.
Tak, tez sie sprawdziMam tez olej kokosowy, uzywalam na włosy, ale ponov tez bardzo dobry do ciała