reklama
mamablondi
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt [emoji813]
patuśka
Gratulacje! Czyli prenatalne wychodza na ktory tc?U mnie tez pięknie! Mamy dwa centymetry, 176 uderzeń na minutę i wszystko ok.
Matko, jak mi ulżyło...
10 października prenatalne, ciekawe jak ja wytrzymam miesiąc...
Biedronka84
Gratuluję udanych wizyt [emoji173].Trzymam kciuki za kolejne.
Ja mam wizytę 24 września i już nie mogę się doczekać.Chciałbym już zobaczyć bejbika[emoji7]
Ja mam wizytę 24 września i już nie mogę się doczekać.Chciałbym już zobaczyć bejbika[emoji7]
MartynaXI
Gratuluję udanych wizyt! Świetne wieści ja się zapisałam na piątek do innego ginekologa na konsultacje moich ciągłych plamień/wydzielin i aby spojrzal na guzy po paru nieudanych zastrzykach... dziś mąż mi powiedział że mogę do niego chodzić z jego ubezpieczenia. Normalnie gościu kasuje 250 za wizytę i ma mega profesjonalny sprzęt więc mnie kusi oszczędność, boję się jednak opuszczać moja lekarke która w szpitalu jest Guru...
M
me185149
Gość
Mam pytanie wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?
Gratulacje! Czyli prenatalne wychodza na ktory tc?
12+3
Trochę mnie lekarka zmartwiła bo powiedziała żebym się zastanowiła gdzie chce rodzic bo musi mnie do kogoś przekierować kto pracuje w szpitalu. Niby spoko ale ja ja tak lubię
reklama
mamablondi
Jak masz 9t+1d to jestes w 9 tygodniu. W 10 bedzoesz jak go skonczysz. Prenatalne tez po skończonym 11Mam pytanie wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?