reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Gratuluję udanych wizyt [emoji173].Trzymam kciuki za kolejne.
Ja mam wizytę 24 września i już nie mogę się doczekać.Chciałbym już zobaczyć bejbika[emoji7]

Gratuluję udanych wizyt! Świetne wieści :D ja się zapisałam na piątek do innego ginekologa na konsultacje moich ciągłych plamień/wydzielin i aby spojrzal na guzy po paru nieudanych zastrzykach... dziś mąż mi powiedział że mogę do niego chodzić z jego ubezpieczenia. Normalnie gościu kasuje 250 za wizytę i ma mega profesjonalny sprzęt więc mnie kusi oszczędność, boję się jednak opuszczać moja lekarke która w szpitalu jest Guru...

Dziewczyny a czy wy tez czujecie non stop parcie na pęcherz w szczególności te koło 11 tygodnia ? Masakra jakaś, i sikam małymi porcjami.

@Mujer z kakao spróbuje bo mam go w domu pod dostatkiem :D
Jeśli chodzi o kremowanie to korzystam z angielskiej marki Cowshed, kupuje mi je teściowa w Berlinie są niby mega naturalne, ale kremuje jak mi się przypomni :p

Mam pytanie:) wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień :) czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?:)

reklama
Mam pytanie:) wg kalendarza dzisiaj wypada 9t+1d, czyli 10tydzien. Zastanawiam się nad badaniami prenatralnymi nieinwazyjnymi. Na internecie piszą, że od 11-14 tygodnia. I tak zastanawiam się czy iść można już w 10t1d co nam daje 11tydzien czy w 11t1d co daje w sumie 12 tydzień :) czy któraś aż tak zastanawiała się nad tym? Albo moze pytała lekarza lub ma wiedzę ?:)
Jak masz 9t+1d to jestes w 9 tygodniu. W 10 bedzoesz jak go skonczysz. Prenatalne tez po skończonym 11

Do góry