Ja właśnie czekam w kolejceGratuluję poztywnych wieści z wizyt!! Ale jeszcze czekamy na kilka dziewczyn, które maja później wizyty?
reklama
mamablondi
Fanka BB :)
Ja przy córce od samego poczatku nie uzywalam chusteczek (poza szpitalem). Mialam malutka miskę, do ktorej lałam ciepłą wodę, do tego płatki kosmetyczne i tym wycierałam pupe pryz zmianie pieluszki. Dzisiaj jak sie ufajda konkretnie to wsadzam do umywalki, jak nie to dalej eoda i waciki
mamablondi
KciukiJa właśnie czekam w kolejce
M
me185149
Gość
Niektórzy nawet zalecają iść jak będzie skończony 11t6d ciąży. Jak za wcześnie się pójdzie to dziecko będzie za małe, żeby dobrze zmierzyć przezierność. CRL powinno wynosić minimum 45 mm. Dla pewności zapisałabym się po skończonym 12 tygodniu, np. 12t3d jak niektóre dziewczyny tutaj. Sama tez idę po 12 tygodniu.
Dzięki za informacje czyli jeszcze 3 tygodnie muszę cierpliwie czekać. Niestety maluszek może odziedziczyć pewna wadę po mnie i nie mogę spać po nocach stąd takie drazenie dokładnie co do dnia kiedy można.
A poza domem?Ja przy córce od samego poczatku nie uzywalam chusteczek (poza szpitalem). Mialam malutka miskę, do ktorej lałam ciepłą wodę, do tego płatki kosmetyczne i tym wycierałam pupe pryz zmianie pieluszki. Dzisiaj jak sie ufajda konkretnie to wsadzam do umywalki, jak nie to dalej eoda i waciki
MartynaXI
Miałam okazję korzystać z tego właśnie hotelu SOHO i tam po raz 1 poznałam markę mam z niej chyba wszystkoMoją koleżanka pracuje w 5* hotelu. tam mają sklepik z tymi kosmetykami. Podobno prawie wszyscy goście robią tam bardzo duze zapasy. Muszę sie chyba temu przyjrzeć.
mamablondi
No oczywiscie chustecKi, tami. Bawelniane.A poza domem?
Załączniki
CoffeS
Ja na usg genetyczne jestem umówiona n 24.09 i będę wtedy dokładnie 12t5dNiektórzy nawet zalecają iść jak będzie skończony 11t6d ciąży. Jak za wcześnie się pójdzie to dziecko będzie za małe, żeby dobrze zmierzyć przezierność. CRL powinno wynosić minimum 45 mm. Dla pewności zapisałabym się po skończonym 12 tygodniu, np. 12t3d jak niektóre dziewczyny tutaj. Sama tez idę po 12 tygodniu.
Powiedzcie mi jak to jest. Chcę iść na prenatalne i lekarz mi powiedzial, ze za darmo jest dla kobiet u ktorych dziecka mozna podejrzewac wade genetyczna. Ona albo on, w rodzinie były itd. Wiadomo. Bądź wiek. Czytałam ost. o tym coś. No, a 2 kolezanki robily za darmo tam, gdzie ja chce robić. I bez żadnego skierowania, bez niczego. I nic z tego teraz nie wiem. 420 zl to zawsze pieniądz, jak będę musiała to i tak zapłacę. Tylko wlasnie czy muszę czy nie? Jak to u Was wygląda?
reklama
Za darmo jest usg. Pappa ze wskazań.Powiedzcie mi jak to jest. Chcę iść na prenatalne i lekarz mi powiedzial, ze za darmo jest dla kobiet u ktorych dziecka mozna podejrzewac wade genetyczna. Ona albo on, w rodzinie były itd. Wiadomo. Bądź wiek. Czytałam ost. o tym coś. No, a 2 kolezanki robily za darmo tam, gdzie ja chce robić. I bez żadnego skierowania, bez niczego. I nic z tego teraz nie wiem. 420 zl to zawsze pieniądz, jak będę musiała to i tak zapłacę. Tylko wlasnie czy muszę czy nie? Jak to u Was wygląda?