reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

No i niestety żegnamy się [emoji17][emoji17] wynik z wtorku 5048 a dzisiaj 4633 [emoji17][emoji17] czyli teraz tylko czekać [emoji17][emoji17][emoji17] spokojnych ciąż dla wszystkich
Przykro mi kochana. Trzymaj sie. Musisz to przetrawic po swojemu. Czas leczy rany...to jedyne co moge powiedzieć w tej sytuacji.

reklama
Też 2015 rocznik?

U mnie Mąż będzie z nim w poniedziałek i wtorek. Później już chyba zostanie sam na parę godzin i podjadę po niego. Najgorzej to z Miśką będzie. Oni to takie papużki nierozłaczki. Jak mówimy o przedszkolu, to ona, że też idzie. Jak mówię, że nie to jest awantura. Bez siebie żyć nie mogą i właśnie się zastanawiam jak to będzie. Jak jadą gdzieś razem to jest ok, ale sami nie. Adam pojechał raz bez Misi do babci i zaraz chciał wracać. A jak jeździł na piłkę to zawsze jak wracał to leciał do Misi i że tęsknił. Ostatnio dużo się tulą i Adam mówi, że Misia jest jego, a on Misi :p A raz sobie leżeli, ja poszłam do wc i słyszę jak Adam do Misi "kocham cię Misiu". Ale oczywiście leją się też ostro :p

Ja juz sie gubie, najstarszy idzie do przedszkola ? Blizniaki jeszcze male tak ?

W poniedziałek Adaś idzie pierwszy raz do przedszkola. A ja płaczę jak wybieram worek, płaczę jak patrzę na kapcie do przedszkola. Ehhh, te hormony. Jak tak na niego patrzę to tak mi żal, mój miały chłopczyk :p
Strasznie mnie to irytuje. Patrze na reklame z dzieckiem i placze..bo to takie slodkie. Ogladanie filmow...tragedia, placz w momentach hmmmm conajmniej dziwnych hahahaa

@Mujer jakieś to uroocze:) na pewno malej będzie ciężko bez braciszka, ale da rade:) a posylasz go bo chcesz? Bo niektórzy znajomi w Polsce nie chcieli dziecka posyłać od 3 latków jeśli nie mysieli

Ja juz sie gubie, najstarszy idzie do przedszkola ? Blizniaki jeszcze male tak ?
haha, nie mam bliźniaków :) Starszy idzie, ma 3 lata, młodsza ma 2.

Strasznie mnie to irytuje. Patrze na reklame z dzieckiem i placze..bo to takie slodkie. Ogladanie filmow...tragedia, placz w momentach hmmmm conajmniej dziwnych hahahaa
Moja znajoma w ciąży płakała, bo kózka w tv nie mogła przeskoczyć rzeczki :p A po pierwszym porodzie wyłam dzień w dzień przez dłuższy okres. Tragedia. Po drugiej tak nie miałam.

@Mujer jakieś to uroocze:) na pewno malej będzie ciężko bez braciszka, ale da rade:) a posylasz go bo chcesz? Bo niektórzy znajomi w Polsce nie chcieli dziecka posyłać od 3 latków jeśli nie mysieli
Ogólnie jestem antyżłobkowa i uważam, że dziecko najlepiej się rozwija jak jest z mamą te 3 lata. Ale przedszkole myślę, że już dobrze mu zrobi. Jest gotowy, sam chce, samodzielny, więc zobaczymy. Zawsze może zrezygnować jak będzie źle. I jeszcze zobaczymy jak to będzie z chorobami. Jeszcze kiedyś myślałam, żeby posłać ich razem, ale dużo o tym czytałam i zdecydowałam, że chyba lepiej będzie jak każde pójdzie samo.

Dziewczyny ratujcie, mam takie mdłości, że już na prawdę nie wiem co robić i co jeść. Zrobiłam sobie teraz kisiel, ale wcale się nim nie najadłam a jak otwieram lodówkę, to nie mam zupełnie na nic ochoty. Macie jakieś sposoby na te gorsze dni ?

haha, nie mam bliźniaków :) Starszy idzie, ma 3 lata, młodsza ma 2.

Moja znajoma w ciąży płakała, bo kózka w tv nie mogła przeskoczyć rzeczki :p A po pierwszym porodzie wyłam dzień w dzień przez dłuższy okres. Tragedia. Po drugiej tak nie miałam.

Ogólnie jestem antyżłobkowa i uważam, że dziecko najlepiej się rozwija jak jest z mamą te 3 lata. Ale przedszkole myślę, że już dobrze mu zrobi. Jest gotowy, sam chce, samodzielny, więc zobaczymy. Zawsze może zrezygnować jak będzie źle. I jeszcze zobaczymy jak to będzie z chorobami. Jeszcze kiedyś myślałam, żeby posłać ich razem, ale dużo o tym czytałam i zdecydowałam, że chyba lepiej będzie jak każde pójdzie samo.

Widzisz jakie odmozdzenie :D to heda ma blizniaki :)

Dziewczyny ratujcie, mam takie mdłości, że już na prawdę nie wiem co robić i co jeść. Zrobiłam sobie teraz kisiel, ale wcale się nim nie najadłam a jak otwieram lodówkę, to nie mam zupełnie na nic ochoty. Macie jakieś sposoby na te gorsze dni ?
Ja sobie nie radzę. Mam mdłości non stop od 5tc, bez chwili przerwy. Prawie nic nie robię, dom zarasta brudem, beznadzieja...

reklama
Ja sobie nie radzę. Mam mdłości non stop od 5tc, bez chwili przerwy. Prawie nic nie robię, dom zarasta brudem, beznadzieja...
Ja tak samo. U mnie wszystko robi facet. Ja się nie nadaję do niczego od niedzieli. Ogólnie od czasu tych problemów z kosmówką nic nie robię takiego, bo się bałam, no a teraz to zwyczajnie nie mam siły na nic. Do tej pory chociaż kurze pościerałam, a dziś zrobiłam jedną komodę i dosyć, że dychałam, jak parowóz, to dodatkowo kręciło mi się w głowie i od tych płynów mdłości się nasiliły. Chyba wyślę kogoś do sklepu po monte i jakieś sucharki, bo nic innego chyba nie jestem w stanie zjeść

Do góry