Nie mamy, bo później są problemy z rozstaniami, tak było jak moja starsza poszła. Na szczęście nie w ich grupie tylko w równoległej. Większość dzieci wpadło w głęboką rozpacz, no bo jak to? Mama wczoraj mogła być w sali, a dzisiaj już nie może?Nie macie adaptacji? U nas te pierwsze dni to takie adaptacyjne, dzieci są z rodzicami ile chcą.
reklama
Wiola1985
Fanka BB :)
No niby tak. W Polsce jest jednak łatwiej o dostep do gina, wszedzie labolatoria gdzie oddasz krew, wyniki w ten sam dzien . Tutaj nie przepisuja duphostanu, nie robia zadnych badan, naturalna selekcja....o zgrozo. Duphaston mama wysyla mi paczką od mojego gina w Polsce. Jakos tak u nas w Polsce jest dużo prywatnych lekarzy, wizyty sa drogie, ale tutaj to koszmar. Jeszcze w dodatku jest dosłownie kilka klinik, wszedzie przynajmmiej 2 godz autem, ja z chorobą lokomocyjną hahahaha maras. Narazie jedyny dowód na to ze jestem w ciąży to test. Nawet krwi nie moge iść zrobić, chociaz jak czytam jak dziewczyny robia te bety itd i sie stresuja to juz sama nie wiem co lepsze. No cóż wybrałam życie na emigracji to teraz mam hahaha@marcia331 cholernie mi przykro
E tam tutaj. W Polsce pierwsze usg jest w 12tc. Nie wiem jak ja w poprzednich ciążach bez problemu wytrzymałam i miałam tylko 3 usg.
sandra1234
Ja nie miałam żadnych mdłości do niedzieli. Ale jak przyszły, to są na prawdę mocne. Teraz jem te chlebki żytnie(sucharki), ale robię sobie coś w stylu hamburgera. Mam mega apetyt na to, ale zobaczymy, czy ochota zaraz mi nie przejdzie.Ja jem chleb wasa z pomidorem, zielony ogorek, serek wiejski. Mimo mdłości to mi podchodzi. Platki kukurydziane z mlekiem. To sa moje bezpieczne produkty Narazie mi to nie przeszkadza, zobaczymy jak na dłuższą mete. U mnie mdłości w kratke, wiec nie narzekam. Powodzenia
sandra1234
Ja nie miałam żadnych mdłości do niedzieli. Ale jak przyszły, to są na prawdę mocne. Teraz jem te chlebki żytnie(sucharki), ale robię sobie coś w stylu hamburgera. Mam mega apetyt na to, ale zobaczymy, czy ochota zaraz mi nie przejdzie.Ja jem chleb wasa z pomidorem, zielony ogorek, serek wiejski. Mimo mdłości to mi podchodzi. Platki kukurydziane z mlekiem. To sa moje bezpieczne produkty Narazie mi to nie przeszkadza, zobaczymy jak na dłuższą mete. U mnie mdłości w kratke, wiec nie narzekam. Powodzenia
Bylam... jednym slowem mnie zbyla. zrobila usg. serduszko bije. dzieciatko ma 7 mm@justixx i jak?
Bylam... jednym slowem mnie zbyla. zrobila usg. serduszko bije. dzieciatko ma 7 mm
od OM mam 7t3d a ona twierdzi ze to 6t4d. bety nie kazala mi więcej robic. przeraza mnie jednak ta beta 5900
marcia331
Myslisz
Myslisz ze jest ok ? bylam u swojej gin. za tydzien mi kazala przyjsc na ta wlasciwa wizyte.. ale wkurzyla mnie. opieprzyla mnie ze wogole robilam bete. No chore.
@justixx gratuluje bijacego serduszka. Niecały tydzień różnicy to jeszcze nie dużo. Widocznie ciąża jest młodsza. Skoro w 6 tygodniu według usg jest serduszko to powinno być ok. Ciesz się i czekaj spokojnie do wizyty u swojego gina. Bo masz za tydzień tak??
Myslisz ze jest ok ? bylam u swojej gin. za tydzien mi kazala przyjsc na ta wlasciwa wizyte.. ale wkurzyla mnie. opieprzyla mnie ze wogole robilam bete. No chore.
porcelana
Tak bardzo mi przykro. Przechodziłam przez to w maju. Może to źle zabrzmi, ale to się niestety zdarza. I to częściej niż nam się wydaje. Pamiętaj tylko, że to absolutnie nie jest Twoja wina. Na nic nie miałas wplywu. Na tym etapie ciąży jest albo wszystko, albo nic.No i niestety żegnamy się [emoji17][emoji17] wynik z wtorku 5048 a dzisiaj 4633 [emoji17][emoji17] czyli teraz tylko czekać [emoji17][emoji17][emoji17] spokojnych ciąż dla wszystkich
reklama
Natalia91
To wspaniała wiadomość gratuluję [emoji3]Bylam... jednym slowem mnie zbyla. zrobila usg. serduszko bije. dzieciatko ma 7 mm