Ja mam meza w wojsku. Teraz jestesmy w miescie ze mamy 4h drogi do mnie i 7h do niego do domu. Nie znam tu nikogo, bardzo zle sie tu czuje, nie moglam znalezc pracy. Nie wiem jak to bedzie.Liczba ja też wynajmuję. A trzecie w drodze. Także nie przejmuj się .
reklama
porcelana
Fanka BB :)
O to, to! Chodzi mi o to samo, ale przez te emocje nie umiem składnie niczego poskładać [emoji23]Ja to np biorę bardziej tak że te dziewczyny które są z początku kwietnia mają jakiś temat który akurat jest na czasie a który nie specjalnie teraz pasuje do tych z końca kwietnia i kiedy te końcówki już dojdą do tego miejsca to ciężko się wbić z pytaniem bo przecież ten temat był już poruszany. A tak jak któras z Was kiedyś pisała najcześciej się czyta coś co nas akurat w danym momencie interesuje. Taki przykład badań w 14 tygodniu, część już to będzie miała dawno za sobą i dawno będzie już o tym przegadana dyskusja a ta druga jeszcze przed i ciężko będzie się znowu wbić w ten sam temat (przerabiałam to już na wcześniejszym forum gdzie termin miałam na 28.06 wiec wiem że tak to właśnie wyglada). I dlatego łatwiej przynajmniej mi będzie pisać wtedy z majówkami które po prostu będą na podobny etapie. Wiadomo że ciąża to nie wyścigi i nie chodzi o to która pierwsza urodzi. Najważniejsze żeby szczęśliwie donosic do końca i urodzić zdrowe maleństwo [emoji4]
Jest w tym sporo racji, ale w sumie idąc tym tokiem myślenia wypadałoby, aby na kwietniówkach były tylko dziewczyny z terminem od 1 do 15 tygodnia, żeby miały podobnie wizyty, badania itp., a to by było dziwne. Jeszcze dochodzą dziewczyny, wiele też czyta, a się nie udziela, może się odważą kiedyś. Jest tu chyba kilka dziewczyn, które miały termin po 20 kwietnia. Ja miałam wizytę już dawno, ale jestem ciągle zainteresowana tymi, które wizytują .Ja to np biorę bardziej tak że te dziewczyny które są z początku kwietnia mają jakiś temat który akurat jest na czasie a który nie specjalnie teraz pasuje do tych z końca kwietnia i kiedy te końcówki już dojdą do tego miejsca to ciężko się wbić z pytaniem bo przecież ten temat był już poruszany. A tak jak któras z Was kiedyś pisała najcześciej się czyta coś co nas akurat w danym momencie interesuje. Taki przykład badań w 14 tygodniu, część już to będzie miała dawno za sobą i dawno będzie już o tym przegadana dyskusja a ta druga jeszcze przed i ciężko będzie się znowu wbić w ten sam temat (przerabiałam to już na wcześniejszym forum gdzie termin miałam na 28.06 wiec wiem że tak to właśnie wyglada). I dlatego łatwiej przynajmniej mi będzie pisać wtedy z majówkami które po prostu będą na podobny etapie. Wiadomo że ciąża to nie wyścigi i nie chodzi o to która pierwsza urodzi. Najważniejsze żeby szczęśliwie donosic do końca i urodzić zdrowe maleństwo [emoji4]
Heda
Ja myślę że to nie do końca prawda bo na przykład badania prenatalne robi się od 11 do 14tc i nie jest powiedziane że te ż początku miesiąca będą je miały w 11 a te z końca w 14 by być aż tak daleko z tyłu. Poza tym niektóre tematy i tak są walkowane w kółko...
marcia331
Blee ale mi niedobrze. A jeszcze dwa dni temu cieszyłam się że nic mi nie jest. A tu chyba szykuje się powtórka z ciąży z córka. Przy chłopakach nic mi nie dolegalo a z córka mdłości do 14-15 tygodnia.
Liczba---- >ja mieszkam na małej kawalerce, ale juz od 7 msc szukamy mieszkania, wiec teraz na mus musimy coś kupic... Nie ma wyjścia. Ale jest cięzko, ceny w Poznaniu są też przesadzone.
Ja mam piekny dom, ale daleko od miejsca w ktorym jestesmy. Ahh to wszystko jest dzikie pozyjemy zobaczymy
Mnie od ponad 2 tygodni mdli naokoło. Już sobie z tym nie radzę :/Blee ale mi niedobrze. A jeszcze dwa dni temu cieszyłam się że nic mi nie jest. A tu chyba szykuje się powtórka z ciąży z córka. Przy chłopakach nic mi nie dolegalo a z córka mdłości do 14-15 tygodnia.
reklama
My już mieszkaliśmy w różnych miastach. Jesteśmy tacy, że się boimy na stałe gdzieś zamieszkać. Mnie po dłuższym czasie wkurzają ludzie, sąsiedzi, pragnę zmiany.Ja mam meza w wojsku. Teraz jestesmy w miescie ze mamy 4h drogi do mnie i 7h do niego do domu. Nie znam tu nikogo, bardzo zle sie tu czuje, nie moglam znalezc pracy. Nie wiem jak to bedzie.