Super! A tak mało się udziela. Moje zdjęcie, które wstawiłam niedawno już widziało 20 osób. Aż tak dziwnie.
reklama
Jak coś zapodaj drukowanymi! Na pewno nie przepadnie!Kochana wiem że Ciebie to interesuje i chętnie udzielisz odpowiedzi i reszta dziewczyn też będzie Nas końcówki wspierać itd ale będą też takie sytuacje że ciężko będzie uzyskać jakąś odpowiedź bo to też jest naturalne [emoji6][emoji4]
Ja wczoraj pytałam czy macie daleko do lekarza i chyba jedna osoba odpisała. Sama też przegapiam wiele postów, nie sposób wszystkim odpisać. Piszę z telefonu i wyskakują czasami nowe posty, ale jakby ukryte, muszę co chwilę odświeżać. Jak cofnę stronę to są tam posty, których wcześniej nie było.
Heda
Fanka BB :)
Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...Wyszłaś na prowadzenie!! Kurcze tyle razy, podziwiam!
Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...
Ja uwazam, ze dzieci jednak potrzebują stabilizacji. Ale Ty je od malego przyzwyczaisz na walizach, to beda gotowe na wszystko, moze i lepiej hehe
Hardcore!Weźmy ostatni rok ciąża i maluszki i 2 przeprowadzki [emoji12] każda kolejna to pan Pikuś. Moja starsza córa zaliczyła 5 różnych postawówek i 6 przedszkoli...
Ale dlaczego tak? Nie licząc tego, że mieszkałaś za granicą jakiś czas. Nie chcecie gdzieś na dłużej się zatrzymać? Nie mówię, że na zawsze.
Heda
Dużo zależy od dziecka a starsza to było cygański dziecko wszędzie dobrze... poszła do żłobka mając 18mies i był płacz że do domu trzeba iść i tak całe przedszkole. Z typem mimo boję się nie dało by rady tak często zmieniać miejsca pobytu.Ja uwazam, ze dzieci jednak potrzebują stabilizacji. Ale Ty je od malego przyzwyczaisz na walizach, to beda gotowe na wszystko, moze i lepiej hehe
Joannaa24
Próba kolejna
Link do: Kwietniowe mamy 2019
Nie chce mi sie to na tel otworzyc. Poprzednie widzialam, mozesz mnie dopisac. Jagoda 24, pierwsze dziecko, 3 kwietniaPróba kolejna
reklama
mamablondi
Heda, gratuluję bijącego serduszka jednak jedno! [emoji813]
Joanna - super tabelka. Mamy sie dopisywac i wrzucac pdf?
Joanna - super tabelka. Mamy sie dopisywac i wrzucac pdf?