reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Sandra! Historia na początku bardzo smutna, ale wszystko pięknie się skończyło [emoji8] dałaś też nadzieję kobietom, które są w podobnej sytuacji do Twojej.
Ale to co przeżyłaś było naprawdę straszne. Jesteś dzielna ! Oby już dalej było bez żadnych komplikacji.
Uważam, że nic nie dzieje się bez przyczyny i czasem dobrze, że człowiek nie jest nieomylny, bo dzięki tej pomyłce lekarza była szansa to skontrolować i szybko zadziałać.

Ja na NFZ chodziłam i nie miałam limitu usg. Miałam ich wiele, aż za dużo. Nie zliczę nawet. Minimum 6, ale raczej więcej - nie liczyłam nigdy. Ale podkreślam, że mam fajnego lekarza. Teraz też miałam w 5+6, zaraz będę miała między 11 a 14 tygodniem i nigdy nie musiałam się prosić o skierowanie.
to chyba lekarz miał chyba usg w gabinecie.

Miałam koszmarną noc. Złapał mnie jakiś kaszel, ból gardła. Już schizy, że się rozchoruję w I trymestrze. Potem głupie sny. Czekałam na usg z jakąś laską. Długo czekaliśmy, lekarka była jakaś dziwna. Ona była pierwsza i wyszło coś nie tak i musiała zostać. Przyjechał jej facet, który się okazał także facetem mojej przyjaciółki. Zeszła się też cała moja rodzina. Paranoja.

Dzisiaj usg o 16:00, oby było serce. Jest 7+2.

Miałam koszmarną noc. Złapał mnie jakiś kaszel, ból gardła. Już schizy, że się rozchoruję w I trymestrze. Potem głupie sny. Czekałam na usg z jakąś laską. Długo czekaliśmy, lekarka była jakaś dziwna. Ona była pierwsza i wyszło coś nie tak i musiała zostać. Przyjechał jej facet, który się okazał także facetem mojej przyjaciółki. Zeszła się też cała moja rodzina. Paranoja.

Mialam cala noc koszmarow jak Ty. Zwariowac mozna tak czekajac

Nie martw sie, będzie dobrze:)
Sny tez miewam okropne, ale tak działa nasza psychika, jak sie czymś przejmujemy to akurat o tym śnimy najwięcej. Czasami można by niezły film zrobić z takiego snu:p

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i pozytywne wieści.

Co do snów to ostatnio z mojego byłby niezły horror aż się bałam później zasnąć [emoji23]

Dzisiaj już wtorek jeszcze nie cake dwa tygodnie do wizyty [emoji28] ależ ten czas leci.

Wczoraj wieczorem już niewiele brakowało żebym miała romans z muszla klozetowa, dzisiaj rano na śniadanie zjadłam pół słoja młodej kapusty zasmazanej i teraz jest mi tak nie dobrze że nawet nie chce o niej myśleć [emoji87]

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i pozytywne wieści.

Co do snów to ostatnio z mojego byłby niezły horror aż się bałam później zasnąć [emoji23]

Dzisiaj już wtorek jeszcze nie cake dwa tygodnie do wizyty [emoji28] ależ ten czas leci.

Wczoraj wieczorem już niewiele brakowało żebym miała romans z muszla klozetowa, dzisiaj rano na śniadanie zjadłam pół słoja młodej kapusty zasmazanej i teraz jest mi tak nie dobrze że nawet nie chce o niej myśleć [emoji87]

Raczej spotkasz sie z nia jeszcze raz :D . 2 dni temu zjadlam pizze, frytki , gofra, fasolke po bretonsku, platki na mleku i cala paczke landrynek:/ i bylam zdziwiona, ze to sie kolorowo skonczylo ;D lepiej unikac miesa, jesc duzo owocow to nawet blee nie jest tak straszne ;D

reklama
Raczej spotkasz sie z nia jeszcze raz :D . 2 dni temu zjadlam pizze, frytki , gofra, fasolke po bretonsku, platki na mleku i cala paczke landrynek:/ i bylam zdziwiona, ze to sie kolorowo skonczylo ;D lepiej unikac miesa, jesc duzo owocow to nawet blee nie jest tak straszne ;D
[emoji23][emoji23][emoji23] racja

Do góry