reklama
Dzien dobry Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych wizyt! Czekanie najgorsze. Maliina, powodzenia. Ja tez bym nic nie jadla, wmusilam rano kanapke, za to juz u mnie jakby brzuszek wiekszy! I dopasowane spodnie troche niewygodne. To chyba za wczesnie... W pierwszej ciazy gdzies dopiero w 5 mc sie pojawil. Jak u Was?
Dzien dobry Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych wizyt! Czekanie najgorsze. Maliina, powodzenia. Ja tez bym nic nie jadla, wmusilam rano kanapke, za to juz u mnie jakby brzuszek wiekszy! I dopasowane spodnie troche niewygodne. To chyba za wczesnie... W pierwszej ciazy gdzies dopiero w 5 mc sie pojawil. Jak u Was?
Wiesz co moja mama by na to powiedziala oczywiscie to zartobliwie pisze ona tak do mnie : 3 dni w ciazy i juz brzuch by chciala
Ja miałam zagrożoną ciążę, może dlatego miałam tyle usg .A to ciekawe. Bo z tego co wiem to na nfz przysługują 3 usg.
Dzięki, dziewczyny!
Hah, no wlasnie by nie chciala Wole w ukryciuWiesz co moja mama by na to powiedziala oczywiscie to zartobliwie pisze ona tak do mnie : 3 dni w ciazy i juz brzuch by chciala
Hah, no wlasnie by nie chciala Wole w ukryciu
Ja jeste xxl wiec pewnie nie bedzie duzo widac
Natalia91
Fanka BB :)
No i właśnie to jest dobre pytanie ale tak jak pisałam wcześniej dopiero na usg się wyklaruje bo przez to że mam nieregularne cykle to mam straszne rozbieżności z terminem porodu i tygodniem ciąży. Więc albo 4t3d albo 4t6d [emoji6]Mi lekarka wczoraj w szpitalu kazala odlaczyc sobie Internet i nie czytac [emoji23] Natalko to ktory masz dzien cyklu? Bo Ty chyba jakos masz termin pod koniec kwietnia?
@Mujer kciuki za wizyte!
Joannaa24
Ja już od 2 tyg w spodnie nie wchodzę. Mam to samo co w pierwszej ciąży, idzie mi strasznie w uda i pośladki. Bieliznę też muszę nosić większą. Brzuszek też już widzę i nawet teściowa mi mówiła, że jest już trochę widoczny. [emoji4] Ogólnie to wszystko podobnie do pierwszej ciąży tylko tak ze 2 miesiące szybciej. [emoji3]Dzien dobry Dziewczyny, ale Wam zazdroszcze tych wizyt! Czekanie najgorsze. Maliina, powodzenia. Ja tez bym nic nie jadla, wmusilam rano kanapke, za to juz u mnie jakby brzuszek wiekszy! I dopasowane spodnie troche niewygodne. To chyba za wczesnie... W pierwszej ciazy gdzies dopiero w 5 mc sie pojawil. Jak u Was?
reklama
Joannaa24
Trzymam kciuki! [emoji847]Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty. Obyście zobaczyły upragnione serduszka...
Ja właśnie wróciłam z badań. Bhcg, Tsh, opt, progrsteron ft3 i ft4. Już sama bhcg pewnie dużo wyjaśni... Także czekam.