kb.karola90
Fanka BB :)
Dziękuję :*Gratulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :*Gratulacje
Wizytę mam w czwartek dokładnie za tydzień.... Tez jestem osiolek bo robiłam badania nie nad czczo. . Moze to też obniżyli progesteron? Wolę pytać was doświadczonych .. Czekać że spokojem na wizytę tydzień? Czy może jutro powtórzyć badanie progesteronu nad czczo....
Akurat przy hormonach to nie ma większego znaczenia czy na czczo czy nie. Na tym etapie ciąży to.mysle że w okolicach normy jest bo w sumie nie wiesz kiedy pojawił się zarodek.Wizytę mam w czwartek dokładnie za tydzień.... Tez jestem osiolek bo robiłam badania nie nad czczo. . Moze to też obniżyli progesteron? Wolę pytać was doświadczonych .. Czekać że spokojem na wizytę tydzień? Czy może jutro powtórzyć badanie progesteronu nad czczo....
Hehe [emoji23] normalnie to nie kwietniówki tylko bliźniakówki. [emoji3]Nawet aplikacja ciążowa sugeruje mi bliźniaki [emoji15] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dziewczyny ja to chyba nie wyjdę z gabinetu do póki doktorek mi nie znajdzie co najmniej 2 dziecków[emoji23] [emoji12] [emoji3] Zobacz załącznik 888830
Jak te nasze wszystkie podejrzenia się sprawdza to zmienimy nazwę grupy...Hehe [emoji23] normalnie to nie kwietniówki tylko bliźniakówki. [emoji3]
Albo ulepszamy. Będą kiwietniówki/bliźniakówki!Jak te nasze wszystkie podejrzenia się sprawdza to zmienimy nazwę grupy...