reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Wizytę mam w czwartek dokładnie za tydzień.... Tez jestem osiolek bo robiłam badania nie nad czczo. . Moze to też obniżyli progesteron? Wolę pytać was doświadczonych .. Czekać że spokojem na wizytę tydzień? Czy może jutro powtórzyć badanie progesteronu nad czczo....
Akurat przy hormonach to nie ma większego znaczenia czy na czczo czy nie. Na tym etapie ciąży to.mysle że w okolicach normy jest bo w sumie nie wiesz kiedy pojawił się zarodek.

Nawet aplikacja ciążowa sugeruje mi bliźniaki [emoji15] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Dziewczyny ja to chyba nie wyjdę z gabinetu do póki doktorek mi nie znajdzie co najmniej 2 dziecków[emoji23] [emoji12] [emoji3]
Screenshot_20180816-200426.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180816-200426.jpg
    Screenshot_20180816-200426.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 233
reklama
Dziewczyny, nie było mnie tu wieki :) od dwóch dni przymierzam się, aby coś napisać, ale ciężko było przebrnąć przez tyle stron! Ale nadrobiłam.
Ja przez ostatnie kilka dni jestem totalnie bez życia... jak dobrze, że moja 4 letnia córka potrafi się już zająć sama sobą i daje mi choć trochę odpocząć. Na szczęście mdłości pojawiają się rzadko i delikatne, ale jem mniej, nie mam apetytu, w szczególności rano.
Podziwiam Was- mamusie jeszcze małych dzieciaczków, bo ten 1 trymestr potrafi być ciężki, a mimo to trzeba jakoś dać radę.

Do góry