marcia331
Fanka BB :)
Ja też nadal kp. Synów też karmiłam. Pierwszego rok, potem odstawiłam ze względu na ciążę. Drugiego 1,5 roku i sam się odstawil. Teraz córka ma 11 miesięcy i na razie nie zamierzam przestawac. Zobaczymy jak długo pociagniemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi się jeść nie chce. Niby bym coś zjadła ale jak zajrzę do lodówki to mam odruch bleee. Chyba i u mnie się mdłości zaczęły. Może nie jakieś mega, ale już są. I zgaga. Jak tylko zjem to na co miałam ochotę... Jak sobie przypomnę moja zgage w poprzedniej ciąży to aż się boję co teraz będzie... Zezre mnie od środka...A wiecie co ja bym chciała?! Żeby to już był 3 trymestr i żebym mogła się cieszyć robieniem wyprawki .
Dziewczyny co wy jecie????? Mnie wszystko odrzuca, jest coraz gorzej . Jak pomyślę co wczoraj jadłam to mnie mdli na samą myśl, że miałabym to jeść. Nagle przestałam to lubić . Chcę żeby to już minęło, bo za chwilę będę miała straszne niedobory! Pić też nic nie mogę! Miałam ochotę na soki pomarańczowe, potrwało to może z tydzień, teraz nie mogę nawet spojrzeć na nie.
Ja mam ciągle wielka gulę w gardle. Tylko pić mi się chce i mam jakiś slinotok nie wiadomo skąd ..Witam ja tez mam problem z jedzeniem, mam na cos ochotę ale nic mi nie podchodzi, chciałoby sie czekolady a jak na nią patrzę w sklepie to odrazu tfuuu, jedynie owoce mi wchodzą dobrze zwłaszcza arbuz, soki pomarańczowe tez wyciskalam przez parę dni ale mi przeszlo
My samochód musimy kupić że tak powiem "od zera..." przy trójce to chyba busa mój mąż się śmieje że musimy kupić 7 osobowy bo może coś jeszcze wyskoczy ale ja już zdecydowałam. Rodzę i zamykam fabrykęHehe ja tez jestem w trakcie zmiany samachodu właśnie ze wzgledu na bagażnik
witamy ja się strasznie boję trzeciego dzieciaczka... nikt chyba na taką wiadomość nie jest gotowy, ani ja ani rodzina... A mój pracodawca to już na pewno nie jest!hej dziewczyny, spodziewam się czwarteggo dziecka, ajj . Nie wiem jak to będzie
Czekam z utesknieniem na usg aby wyeliminować bliżniaki. bo w rodzinie mam ich za dużo
No właśnie nie. Pani doktor zazyczyla sobie by zrobić u niej na nfz. Prywatnych wyników nie chciała wziąć pod uwagę...Robilas w tym samym laboratorium ?
ja karmilam syna jeszcze niedawno, do roku (teraz ma 13 mies.) ale ostatnie 2 były takie że jadł coraz mniej i dupa... Pewnego dnia odwrócił głowę i zaczął płakać. Odpuściłam. Próbowałam Jeszce ale nic z tego. Także nie zmuszam. może mu coś nie podeszło...nie wiem. Za to wszystko inne zjada jak szalony. WSZYSTKO !Dziewczyny a karmilyscie piersia?
Mój właśnie zaczyna ubranka na 92 nosić ale chudszy bo 11kg ma. [emoji4]8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy ale ubrania też już na 92 musi mieć
Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni może nie powinnam, ale już się martwię...
Ja tak. Do 10 miesiąca. [emoji4]Dziewczyny a karmilyscie piersia?