reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Jak ból nie jest silny i nie ma plamien to raczej normalne na początku ciąży. Maciuś się rozciąga, zarodek się zagniezdza.

Ja mam 11 miesięczna córkę i ja normalnie noszę. Na szczęście waży max 8,5kg więc nie tak dużo. Ale zdazy mi się też podnieść starszego syna czyli ok 18kg.
8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy :) ale ubrania też już na 92 musi mieć :)
Natalia91 jutro czekamy na twoją betę i na Patuśki wyniki.
Jutro któraś jeszcze idzie na betę? Wiem! Ta która idzie po 72h! Ale nie pamiętam nicku ;). Tyle nas jest...

Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni :( może nie powinnam, ale już się martwię...

8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy :) ale ubrania też już na 92 musi mieć :)

Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni :( może nie powinnam, ale już się martwię...

Robilas w tym samym laboratorium ?

reklama
Ja nadal karmię piersią.

Corka 15 msc i waga waha się między 9.5 a 10kg, zalezy czy napakowana staje na wage
[emoji23] Ubranka 86/92 w zależności od sklepu

Do góry