Gratulacje, piękne krechy!!Dziękuję :*
reklama
Chciałabym tak! Ja nie mam apetytu. Dziś miałam ciężko. Nie jem, nie piję. Coś wmuszam co jakiś czas.Ja znowu mimo mdłości to ciągle bym jadła. I ciągle mam smaka na co innego. Raz na słodkie, za chwilę na słone.
Chciałabym tak! Ja nie mam apetytu. Dziś miałam ciężko. Nie jem, nie piję. Coś wmuszam co jakiś czas.
Ty zalazylas ten temat jeszvze nie wiedzac, ze jestes w ciąży prawda ? Ile sie staralas ?
jak nie jem to mnie ssie i bardziej mdli. Ostatnio wstawałam w nocy i bratankowi wyjadłam monteChciałabym tak! Ja nie mam apetytu. Dziś miałam ciężko. Nie jem, nie piję. Coś wmuszam co jakiś czas.
jak nie jem to mnie ssie i bardziej mdli. Ostatnio wstawałam w nocy i bratankowi wyjadłam monte
Mam to samo. Ktory tydzien u Ciebie ?
8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy ale ubrania też już na 92 musi miećJak ból nie jest silny i nie ma plamien to raczej normalne na początku ciąży. Maciuś się rozciąga, zarodek się zagniezdza.
Ja mam 11 miesięczna córkę i ja normalnie noszę. Na szczęście waży max 8,5kg więc nie tak dużo. Ale zdazy mi się też podnieść starszego syna czyli ok 18kg.
Natalia91 jutro czekamy na twoją betę i na Patuśki wyniki.
Jutro któraś jeszcze idzie na betę? Wiem! Ta która idzie po 72h! Ale nie pamiętam nicku . Tyle nas jest...
Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni może nie powinnam, ale już się martwię...
8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy ale ubrania też już na 92 musi mieć
Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni może nie powinnam, ale już się martwię...
Robilas w tym samym laboratorium ?
justjestem
Moderatorka
ZonaGraja moj tez tyle wazyl. Teraz ma 22 i wazny 14. Waga juz tak nie idzie w gore [emoji4]
justjestem
Moderatorka
Dziewczyny a karmilyscie piersia?
reklama
mamablondi
Fanka BB :)
Ja nadal karmię piersią.
Corka 15 msc i waga waha się między 9.5 a 10kg, zalezy czy napakowana staje na wage
[emoji23] Ubranka 86/92 w zależności od sklepu
Corka 15 msc i waga waha się między 9.5 a 10kg, zalezy czy napakowana staje na wage
[emoji23] Ubranka 86/92 w zależności od sklepu