reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Hej! Hej!
Idziemy na równi
;)

My mamy służbowy i nie bardzo chciałabym zmieniać, bo utrzymanie auta to spory wydatek. Podobno 3 foteliki z tyły zmieszczą się prawie w każdym. Zobaczymy.

Gratuluję!!! :)

Jakoś ponad rok jak go do turystycznego przesnieśliśmy, bo się strasznie obijał. Na 2 lata miał już zwykłe. A Córka jeszcze nie chce iść na swoje :p

Znam jedną dziewczynę co ma bliźniaki razy dwa rok po roku :D Zawsze marzyłam o bliźniakach, bo ja mam w ogóle obsesje na punkcie nie za dużej różnicy między dziećmi :p Tylko ta ewentualna cesarka mnie przeraża. Ale wiadomo to nie my decydujemy czy jedno czy troje :)

Moja sąsiadka miała termin na 12 sierpnia i Córka się jej nie śpieszy na świat.

U mnie też same ciążę wokół. Szwagierka, przyjaciółka itd. Haha. Teściowa pewnie dostanie zawału, że dwoje wnuków w jednym roku :p
My mamy alfę romeo serio 3 osoby z tylu siedza w scisku... teraz wracalismy z Holandii i byla corcia w swojej podstawce pod dupkę, chrzesniak w drugiej i w srodku tesciowa wcisnieta jak sardynka w puszce. u nas 3 foteliki nie wejda a bagaznik slabo pojemny.

reklama
Z Warszawy ;)

@Ania_4 ile dzieci mają lat? Ja mam jeszcze małe. I mimo iż planowałam trzecie to moja rodzina miała nadzieję, że pójdę do pracy, do ludzi, "odpocznę".

My mamy alfę romeo serio 3 osoby z tylu siedza w scisku... teraz wracalismy z Holandii i byla corcia w swojej podstawce pod dupkę, chrzesniak w drugiej i w srodku tesciowa wcisnieta jak sardynka w puszce. u nas 3 foteliki nie wejda a bagaznik slabo pojemny.
że w ścisku to małe ważne, bo i tak w foteliku. A moje długo jeszcze w fotelikach będą.

że w ścisku to małe ważne, bo i tak w foteliku. A moje długo jeszcze w fotelikach będą.
nie wiem jak jest u was ale u nas nawet na srodku jest ten pas co mozna przepiac sie w nim na wysokosci brzucha jedynie a z tego co pamietam foteliki potrzebuja tego podwojnego pasa.

mięta nie jest wbrew pozorom dobra. Imbir i wąchanie natki pietruszki.
Hihi mojej koleżanki znajoma na pierwszym usg miała jedno, na drugim dwa a na trzecim trojaczki :D
A moja sąsiadka miała bliźniaki, poszła do innego lekarza, bo jej nie było, a on "z dzieckiem wszystko ok". Nie zauważył drugiego :p

U mnie to samo, dlatego nikomu jeszcze nie mówię, bo znacznie się jojczenie.

Moja przyjaciółka ma dzisiaj genetyczne. A ona ma sporo problemów w ciążach. Oby było wszystko ok.

Dlaczego mieta nie jest dobra ? Wlasnie o imbirze sa sprzeczne opinie w pierwszym trymestrze.

Witajcie. Jestem zmartwiona, beta przyrost jest ok ale progesteron wynosi 15. Gdzie znalazłam normy w internecie że w 4 tyg powinno być 21,a w 6ty 26..... Powinnam lecieć dzisiaj do jakiegoś ginekologa? Jestem w innym mieście u rodziców ale moze ktoś szybko by mnie przyjął..

Z Warszawy ;)

@Ania_4 ile dzieci mają lat? Ja mam jeszcze małe. I mimo iż planowałam trzecie to moja rodzina miała nadzieję, że pójdę do pracy, do ludzi, "odpocznę".

Ja mam 2.5 latka ale u mnie ta sama sytuacja. Bałam się reakcji. Że względu na pewna sytuację musiałam już powiedzieć i nawet nie było tak źle :rolleyes: trzymam kciuki , żeby u Ciebie tez tak było;)

reklama
Witajcie. Jestem zmartwiona, beta przyrost jest ok ale progesteron wynosi 15. Gdzie znalazłam normy w internecie że w 4 tyg powinno być 21,a w 6ty 26..... Powinnam lecieć dzisiaj do jakiegoś ginekologa? Jestem w innym mieście u rodziców ale moze ktoś szybko by mnie przyjął..

Tez mam właśnie taki niski :/

Do góry