reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Nie wiem jak to z mdłościami. W każdym razie na bóle brzucha jest słaba, bo może powodować większe bóle. A co z imbirem? Chodzi, że rozgrzewa?

Mieta mi na mdlosci pomaga. O imbirze lepiej poczytaj, nie chce w blad wprowadzac. Pilam tez z nim goraca wode i pomaga rowniez. A na bol brzucha to lekarz pozwala nospe

reklama
No to jednak zostaje na kwietniowkach :)

Załączniki

• 20180816_170853.jpg
    20180816_170853.jpg
    685,5 KB · Wyświetleń: 72
Mam 35 lat , syna 13lat, córkę 10 lata i 3 latka synka :) Moja mam chyba zawału dostanie :)
Twoje dziecko nie mamy nie przejmuj się... To moje też 4 dzidzi i mam gdzieś opinie innych.
Witajcie. Jestem zmartwiona, beta przyrost jest ok ale progesteron wynosi 15. Gdzie znalazłam normy w internecie że w 4 tyg powinno być 21,a w 6ty 26..... Powinnam lecieć dzisiaj do jakiegoś ginekologa? Jestem w innym mieście u rodziców ale moze ktoś szybko by mnie przyjął..
Ja z blizniakami w 6 tc miałam 17 i nikt mi progesteronu nie dawał. Plus niskiego progeseronu jest taki że mdłości są mniejsze... te normy są pi razy oko. Możesz spokojnie poczekać do swojej wizyty, bo chyba masz już po niedzieli prawda?
No to jednak zostaje na kwietniowkach :)
Gratulacje super...

Twoje dziecko nie mamy nie przejmuj się... To moje też 4 dzidzi i mam gdzieś opinie innych. Ja z blizniakami w 6 tc miałam 17 i nikt mi progesteronu nie dawał. Plus niskiego progeseronu jest taki że mdłości są mniejsze... te normy są pi razy oko. Możesz spokojnie poczekać do swojej wizyty, bo chyba masz już po niedzieli prawda?Gratulacje super...
Wizytę mam w czwartek dokładnie za tydzień.... Tez jestem osiolek bo robiłam badania nie nad czczo. . Moze to też obniżyli progesteron? Wolę pytać was doświadczonych .. Czekać że spokojem na wizytę tydzień? Czy może jutro powtórzyć badanie progesteronu nad czczo....

reklama
Do góry