Wspaniale wiadomosci!! A HIV, kiłę, toxo i inne takie robiłaś już?Dziewczyny ja po usg serduszko biło jak dzwon dzidzia rozwija sie prawidlowo. Wskoczylam w 7 tc i termin utrzymuje sie na 1 kwietnia. Nim sie skapnelam moja gin usg wklada do mojej teczki kurcze za 3 tyg nast wizyta poprosze ja zebym mogla cyknac fote. Chyba nie bedzie to obciach jak myslicie?
Moj M chodzi ze mna na wizyty a to dlatego ze chce czasami on wiecej zapamieta niz ja i zapisuje w kalendarzu.
Standardowo za 3 tyg krew, mocz a i cytologie dzisiaj mialam wiec machina ruszyla pelna parą.
Wszystkim wizytujacym powodzenia.
reklama
Wspaniale!! Cieszę się razem z tobą.Hej :* Mam, już wyniki bety, w poniedziałek 419, dzisiaj 1554 wiec rośnie dobrze przyrost ok 139 % Jestem juz trochę spokojniejsza Teraz bede czekać za lekarzem...którego mam dopiero za 2 tyg !
Która aplikacja według waszego doświadczenia najdokładniej pokazuje w którym tygodniu ciązy sie jest?
Musicie mi wybaczyc, ze nie jestem na biezaco, przejrzalam tylko posty na szybko, niektore moglam pominac. Ja juz marze, zeby to minelo, bo sie nie da zyc, nie chce mi sie spac w dzien, ale jestem taka bez energii. Mozliwe, ze jutro sie czegos dowiem na badaniu, choc moze byc za wczesnie, ale moze jakas energia we mnie wstapi, jezeli beda to pozytywne wiesci. Ale te upaly..... wspolczuje kobietom w zaawansowanych ciazach.
D
Deleted member 184807
Gość
Witam ! Staram się przeczytać wszystko co napisałyście,ale chyba potrzebuję więcej czasu
W styczniu zdecydowaliśmy się powiększyć rodzinę
Po wielu problemach z moim zdrowiem w czerwcu wyszłam na prostą, ale czerwcowy cykl był...nienormalny.
W lipcu wakacje, owulacja i udało się!
10dpo zrobiłam test i dwie blade kreski. 2 dni później bhcg 11, za 48h 38. Testy do dziś z dwiema kreskami.
Piersi zaczynają boleć, ale poza tym nic mi nie dolega. Dziś dla swojego spokoju zrobiłam bhcg by zobaczyć czy wzrosło.
Wizytę mam dopiero 27.08 bo lekarka na urlopie
Martwię się czy to nie biochemiczna lub inny przykry scenariusz, choć w poprzednich ciążach tak nie było.
Zasiadam do czytania
Po wielu problemach z moim zdrowiem w czerwcu wyszłam na prostą, ale czerwcowy cykl był...nienormalny.
10dpo zrobiłam test i dwie blade kreski. 2 dni później bhcg 11, za 48h 38. Testy do dziś z dwiema kreskami.
Piersi zaczynają boleć, ale poza tym nic mi nie dolega. Dziś dla swojego spokoju zrobiłam bhcg by zobaczyć czy wzrosło.
Martwię się czy to nie biochemiczna lub inny przykry scenariusz, choć w poprzednich ciążach tak nie było.
Zasiadam do czytania
Witaj! Miałaś wynik dzisiejszego badania? Nie musisz mieć żadnych objawów, będzie co ma być. Czy już minął termin @?Witam ! Staram się przeczytać wszystko co napisałyście,ale chyba potrzebuję więcej czasu
Zasiadam do czytania
marcia331
Fanka BB :)
Witaj Meggie28. To wczesna ciąża dopiero więc może być bez objawów.
A ja spać nie mogę. Córka się obudziła ale już spi za to ja nie mogę zasnąć bo strasznie mnie boli podbrzusze [emoji17] ból jest dość silny. Poleze jeszcze trochę i jak nie przejdzie to lykne jakaś nospe. Stresuje się bo jutro wieczorem wyjeżdżamy na 5 dni i nie będę miała dostępu do gina.
A ja spać nie mogę. Córka się obudziła ale już spi za to ja nie mogę zasnąć bo strasznie mnie boli podbrzusze [emoji17] ból jest dość silny. Poleze jeszcze trochę i jak nie przejdzie to lykne jakaś nospe. Stresuje się bo jutro wieczorem wyjeżdżamy na 5 dni i nie będę miała dostępu do gina.
D
Deleted member 184807
Gość
Tak, okolo 5.8 mialam termin @. Wynik mam mieć dzisiaj około 10.Witaj! Miałaś wynik dzisiejszego badania? Nie musisz mieć żadnych objawów, będzie co ma być. Czy już minął termin @?
D
Deleted member 184807
Gość
W sumie trochę się dziwię bo w poprzednich ciążach zawsze cos tam wskazywali na ciążę
Marcia-ja ogólnie mam problemy ze snem od jakichś 10 dni. Jeszcze teraz kolezanka na urlopie i ją zastępuje więc pół dnia w pracy i padam.
A tam gdzie jedziecie nie ma żadnego dostępu do lekarzy?
Marcia-ja ogólnie mam problemy ze snem od jakichś 10 dni. Jeszcze teraz kolezanka na urlopie i ją zastępuje więc pół dnia w pracy i padam.
marcia331
Fanka BB :)
Na szczęście po ok pół godzinie przeszło i jakoś zasnęłam. Teraz też trochę pobolew ale nie tak mocno jak w nocy. A jedziemy do jakiejś wiochy w okolicach Lublina. Nie znam kompletnie tamtych okolic, nigdy tam nie byłam. Mam nadzieję że wszystko będzie okW sumie trochę się dziwię bo w poprzednich ciążach zawsze cos tam wskazywali na ciążę
reklama
Więc raczej nie jest to biochemiczna, bo biochemiczna to taka, kiedy testy pokazują dwie kreski przed @, a później przychodzi @. Będzie dobrze.Tak, okolo 5.8 mialam termin @. Wynik mam mieć dzisiaj około 10.