Jeszcze masz małą betę, jak urośnie to zaczną się objawyW sumie trochę się dziwię bo w poprzednich ciążach zawsze cos tam wskazywali na ciążę
Marcia-ja ogólnie mam problemy ze snem od jakichś 10 dni. Jeszcze teraz kolezanka na urlopie i ją zastępuje więc pół dnia w pracy i padam.
A tam gdzie jedziecie nie ma żadnego dostępu do lekarzy?
reklama
D
Deleted member 184807
Gość
Tylko to beta sprzed tygodnia
Czyli dzisiaj bedzie juz duzo wiekszaTylko to beta sprzed tygodnia
Heda
Fanka BB :)
Na spokojnie nie każda w ciąży wymiotuje. Ja w pierwszej ciąży oprócz rosnącego brzucha nie miałam żadnych objawów.Tylko to beta sprzed tygodnia
D
Deleted member 184807
Gość
Wiem,że nie każda. W pierwszej ciazy z córka nic mi nie było,z synem lekko mnie mdliło po 10tyg ale nie o to chodzi, tylko czułam się w ciazy. Miałam taką świadomość tego,że mam w sobie dziecko prosto mówiąc. Może dlatego,że to już 3ci raz?
Heda
Ja też jeszcze nie mam takie świadomości że w brzuchu jest mały lokator. U mnie też teraz 3 ciaża. Ile mają twoje dzieciaki?Wiem,że nie każda. W pierwszej ciazy z córka nic mi nie było,z synem lekko mnie mdliło po 10tyg ale nie o to chodzi, tylko czułam się w ciazy. Miałam taką świadomość tego,że mam w sobie dziecko prosto mówiąc. Może dlatego,że to już 3ci raz?
Heda
Super. GratulacjeWitam wszystkich bardzo serdecznie Beta wczoraj 89,71... Jak wszystko pójdzie dobrze to na kwiecień poród 32dc
D
Deleted member 184807
Gość
Córka 7 syn 3 skonczy w październiku A Twoje?Ja też jeszcze nie mam takie świadomości że w brzuchu jest mały lokator. U mnie też teraz 3 ciaża. Ile mają twoje dzieciaki?
reklama
D
Deleted member 184807
Gość
Mam wynik ! Pani twierdzi,że beta wystrzeliła -z niecałe 38 w ub tyg do 470 wczoraj