AsssO
Zaciekawiona BB
Na razie nie mowila nic moze na nastepnej wizycie az ja zapytam. Musze zapisac w kajeciku hehe.Wspaniale wiadomosci!! A HIV, kiłę, toxo i inne takie robiłaś już?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie nie mowila nic moze na nastepnej wizycie az ja zapytam. Musze zapisac w kajeciku hehe.Wspaniale wiadomosci!! A HIV, kiłę, toxo i inne takie robiłaś już?
DziękujęSuper. Gratulacje
Witaj [emoji846]Gratulacje.Witam ! Staram się przeczytać wszystko co napisałyście,ale chyba potrzebuję więcej czasu
W styczniu zdecydowaliśmy się powiększyć rodzinę
Po wielu problemach z moim zdrowiem w czerwcu wyszłam na prostą, ale czerwcowy cykl był...nienormalny.
W lipcu wakacje, owulacja i udało się!
10dpo zrobiłam test i dwie blade kreski. 2 dni później bhcg 11, za 48h 38. Testy do dziś z dwiema kreskami.
Piersi zaczynają boleć, ale poza tym nic mi nie dolega. Dziś dla swojego spokoju zrobiłam bhcg by zobaczyć czy wzrosło.
Wizytę mam dopiero 27.08 bo lekarka na urlopie
Martwię się czy to nie biochemiczna lub inny przykry scenariusz, choć w poprzednich ciążach tak nie było.
Zasiadam do czytania
I super. [emoji846]Mam wynik ! Pani twierdzi,że beta wystrzeliła -z niecałe 38 w ub tyg do 470 wczoraj
U mnie jedna 17lat i 2 panny 15miesięczne.Córka 7 syn 3 skonczy w październiku A Twoje?
To ładnie. Niech rośnie dalej[emoji12]Mam wynik ! Pani twierdzi,że beta wystrzeliła -z niecałe 38 w ub tyg do 470 wczoraj
Wow ja mam corke 13 lat i martwilam sie czy bedzie ok a u ciebie widze bajlando. Kurcze podziwiam serio i bez zlosliwosci. Zawsze chcialam wiecej dzieci ale materialnie nie stac nas bylo. Teraz jestesmy w lepszej sytuacji i dlatego sie zdecydowalismy.U mnie jedna 17lat i 2 panny 15miesięczne. To ładnie. Niech rośnie dalej[emoji12]
Sięgnij po naturalny imbir. Plasterek świeżego korzenia imbiru zalej wrzątkiem i trzymaj 10 minut pod przykryciem. Możesz posłodzić taką herbatkę ciemnym cukrem albo miodem. Utarty, świeży imbir to doskonała przyprawa do sałatek. Możesz też dodawać go do dań gorących, ale wówczas wrzucaj go w ostatniej chwili.U mnie 3 ciąża i powtórka z rozrywki. Czuję się fatalnie. Poszłam o 21:00 spać i o 4:00 mnie bezsenność złapała. Jest mi całą dobę niedobrze. A jutro wyjeżdżamy...