Agata.de91
Zaciekawiona BB
Dzięki za wyliczenie czyli w czwartek 5+3 trovhe wcześnie jak na serducho co?Dzis masz 5+1 wedlug kalendarza liczac na piechote.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za wyliczenie czyli w czwartek 5+3 trovhe wcześnie jak na serducho co?Dzis masz 5+1 wedlug kalendarza liczac na piechote.
Roznie bywa, ale ktoras miala serducho w 5+1 juz. Na usg i tak wyjdzie inny tydzien (roznica o kilka dni), rzadko sie to pokrywa.Dzięki za wyliczenie czyli w czwartek 5+3 trovhe wcześnie jak na serducho co?
Ja tak samo!Ja według wszystkich aplikacji i własnych obliczen mam 5+2, ostatnia @ pierwszego lipca, cykle 28dniowe, wiec łatwe do liczenia
U mnie były 2serducha w 5+1z om a z usg wychodziło 5+4 i 5+6Roznie bywa, ale ktoras miala serducho w 5+1 juz. Na usg i tak wyjdzie inny tydzien (roznica o kilka dni), rzadko sie to pokrywa.
Ja mam te 2 liczą prawidłowo.Zobacz załącznik 885689Zobacz załącznik 885690