reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?
Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.

Załączniki

• Screenshot_2018-08-07-13-38-31-843_com.gravid.gravid.png
    Screenshot_2018-08-07-13-38-31-843_com.gravid.gravid.png
    38,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Lubię piwko i każdy to wie ;)
Ja nie lubie, co mnie cieszy :laugh2:. Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko.
Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.
Lepiej liczyc samemu w kalendarzu, to latwe. Ja ze 4 apki zainstalowalam, kazda pokazywala zle. Zainstalowalam apke HiMommy, ktora jest nudna, bo nie ma fajnych opcji, ale liczy tygodnie prawidlowo jako jedyna, ktora przetestowalam do tej pory.

Do góry