Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?3 lipiec cykle 25/26 dni Pani doktor wyliczyła termin na 10 kwietnia ale zobaczymy co wyjdzie z usg
reklama
Agata.de91
Zaciekawiona BB
Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.Ja mialam 30 czerwca i dzis mam 5+4, a ty w czwartek 5+6, to dzisiaj tez 5+4?
Załączniki
Heda
Fanka BB :)
Ta aplikacja dodaje jakieś 2 dni... przynajmniej u mnie[emoji12]Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.
Agata.de91
Zaciekawiona BB
No to mam 5+2Ta aplikacja dodaje jakieś 2 dni... przynajmniej u mnie[emoji12]
Agata.de91
Zaciekawiona BB
Preg lifeJaką apke macie?
reklama
Ja nie lubie, co mnie cieszy . Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko.Lubię piwko i każdy to wie
Lepiej liczyc samemu w kalendarzu, to latwe. Ja ze 4 apki zainstalowalam, kazda pokazywala zle. Zainstalowalam apke HiMommy, ktora jest nudna, bo nie ma fajnych opcji, ale liczy tygodnie prawidlowo jako jedyna, ktora przetestowalam do tej pory.Nie wiem na ile mogę wierzyć aplikacji... Ale z niej wynika że mam 5+4. A czy to prawda to już USG wykazać tylko może.