reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

@delicious zależy jak na to patrzeć. W ciąży to faktycznie można się cieszyć, że się nie lubi piwka. Ale ogólnie piwko czy winko są zdrowe, w końcu abstynenci żyją krócej :D
Ale w ciąży mnie odpycha od piwa. Teraz jak mnie mdli ciągle to tylko woda mi wchodzi. No i piję dużo soku pomarańczowego, bo ma dużo kwasu foliowego haha. A jaj w poprzednich ciążach miałam smaka na piwko to piłam bavarie.
Jaki sok pijesz, jakis zdrowy? Gdzie kupujesz? Bo mi woda nie wchodzi co mnie przytlacza. Nie chcialabym przeslodzonych syfow kupowac.

reklama
Ja nie lubie, co mnie cieszy :laugh2:. Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko

Ja też nie pije alkoholu zwykle a jeśli już to baaaardzo rzadko i mało :p raz na pół roku/rok i każdy z otoczenia wie , więc pod tym względem nie trudno mi będzie odmówić bo i tak zwykle odmawiam :-D

reklama
Mama1990 trzymam kciuki za kolejny cykl i być może to właśnie majową mama masz być [emoji4]

Justyna wątek "Majóweczki 2019" już jest [emoji6][emoji4]

Do góry