Jaki sok pijesz, jakis zdrowy? Gdzie kupujesz? Bo mi woda nie wchodzi co mnie przytlacza. Nie chcialabym przeslodzonych syfow kupowac.@delicious zależy jak na to patrzeć. W ciąży to faktycznie można się cieszyć, że się nie lubi piwka. Ale ogólnie piwko czy winko są zdrowe, w końcu abstynenci żyją krócej
Ale w ciąży mnie odpycha od piwa. Teraz jak mnie mdli ciągle to tylko woda mi wchodzi. No i piję dużo soku pomarańczowego, bo ma dużo kwasu foliowego haha. A jaj w poprzednich ciążach miałam smaka na piwko to piłam bavarie.
reklama
Lepiej poczekac, zeby sie nie denerwowac jak nic nie bedzie widac.Odebrałam wyniki. Chyba z wizytą u lekarza jeszcze się wstrzymam
Przykro mi . Zawsze mozesz zostac z nami, nawet jesli mialabys byc majoweczka.Beta <0,5 zegnam sie z wami. Powodzenia wszystkim.
Dżasta :)
Fanka BB :)
Ja nie lubie, co mnie cieszy . Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko
Ja też nie pije alkoholu zwykle a jeśli już to baaaardzo rzadko i mało raz na pół roku/rok i każdy z otoczenia wie , więc pod tym względem nie trudno mi będzie odmówić bo i tak zwykle odmawiam
Heda
Asystent ciążowyA ta pierwsza aplikacja jak się nazywa ?
Dżasta :)
Beta <0,5 zegnam sie z wami. Powodzenia wszystkim.
Hej nie uciekaj - jeszcze jest szansa , ja też mam @ i kolejne staranka przed nami także przejdziemy sobie na majówki jak coś ja się zżyłam z dziewczynkami i mimo, że mam @ to tutaj sobie przesiaduje
Heda
A który dzień cyklu masz? Ja się do lekarza wybieram 22 to będzie ok 6tc.Odebrałam wyniki. Chyba z wizytą u lekarza jeszcze się wstrzymam
Przykro mi... dziwne że tak okres ci się spóźnia... powodzenia następnym razem.Beta <0,5 zegnam sie z wami. Powodzenia wszystkim.
marcia331
5t6d i pęcherzyk 3 mm. Nic więcej nie było widać. Kolejna wizyta za 2,5 tygodnia....
reklama