N
Natuś_ka
Gość
Ja według wszystkich aplikacji i własnych obliczen mam 5+2, ostatnia @ pierwszego lipca, cykle 28dniowe, wiec łatwe do liczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam te 2 liczą prawidłowo.Ja nie lubie, co mnie cieszy . Z 5 razy w roku mam ochote na piwo z sokiem, ale i tak calego nie daje rady wypic. Wino lubie. Ale tez rzadko.
Lepiej liczyc samemu w kalendarzu, to latwe. Ja ze 4 apki zainstalowalam, kazda pokazywala zle. Zainstalowalam apke HiMommy, ktora jest nudna, bo nie ma fajnych opcji, ale liczy tygodnie prawidlowo jako jedyna, ktora przetestowalam do tej pory.
Ta apka mi wylicza na dzis 6+2, jak ja mam 5+4, wiec totalna klapa.Preg life
Moja ciaza z e dziecko dzis zainstalowalam i od razu wywalilam. Nie da sie tam ustawic dlugosci cyklu 23. Najkrotszy to 25 dni.Moja Ciąża ż e dziecko jest fajna, kalkulator tygodnia ciąży i asystent ciążowy
A ustawilas długość cyklu? No ja w 5 tyg to jestem na pewno bo @powinnam dostać 28 lipca także no 4 tydzień to to nie jest na pewno ;pTa apka mi wylicza na dzis 6+2, jak ja mam 5+4, wiec totalna klapa.
Zaraz ci sprawdzę czy w tych co mam da się ustawić 23dni...Moja ciaza z e dziecko dzis zainstalowalam i od razu wywalilam. Nie da sie tam ustawic dlugosci cyklu 23. Najkrotszy to 25 dni.
Masz ksiazkowe 28, dlatego pewnie wychodzi dobrze. Ja mowilam, ze jestem wybrykiem naturyJa według wszystkich aplikacji i własnych obliczen mam 5+2, ostatnia @ pierwszego lipca, cykle 28dniowe, wiec łatwe do liczenia
Kalkulator ma opcję nawet 21 dni a w tej drugiej to nawet nie wiem gdzie to zmienić.... pewnie tylko przy instalacji.Moja ciaza z e dziecko dzis zainstalowalam i od razu wywalilam. Nie da sie tam ustawic dlugosci cyklu 23. Najkrotszy to 25 dni.
Dzis masz 5+1 wedlug kalendarza liczac na piechote.A ustawilas długość cyklu? No ja w 5 tyg to jestem na pewno bo @powinnam dostać 28 lipca także no 4 tydzień to to nie jest na pewno ;p