Heda
Fanka BB :)
Może twoje test jakieś wolne są... potrzebują 30 min a nie 5 na dobry wynik...Gratuluję kreseczek
Ja jutro muszę jechać na tą betę, tylko mam urwanie głowy na budowie od samego rana :/ mam nadzieję, że uda mi się wyrobić.
Jutro mija tydzień od planowej @, brzuch dalej pobolewa. Ciekawe czy to to czy nie. Powiem Wam tak szczerze, że zrobiliśmy to RAZ! teoretycznie 5 dni przed OWU wg kalendarza. Ale następnego dnia miałam "kurze jajo" więc może OWU jednak się przesunęła. Oczywiście zrobiliśmy to z pełną świadomością, bo chcemy dziecko ale potem jakoś w trakcie miesiąca nie było już okazji do przytulania i uznałam, że miesiąc stracony.
Czuje się normalnie nic mi nie jest poza bólem jak na @, ale równie dobrze może to jest na @. Wkurzają mnie te testy bo dziś robiłam następny, bo miałam w szafce to mówię a zrobię, po 5 min nic,a po godzinie nie wiem po co sprawdzałam bo to bez sensu ale zrobiłam to i zobaczyłam dwie grube krechy.
I ja po prostu chcę wiedzieć!
Wiem zwariowałam już całkiem.
Beta na pewno rozwieje wątpliwości. Ale skoro masz tyle spóźnienia to na pewno ktoś się już rozgoscił w twoim brzuszku.