reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
@porcelana zrób może na początek crp. To taki standard żeby określić czy jest jakaś bakteria. Bo jak nie ma, to szkoda się truć antybiotykiem.

@8Ania8 sorry, miesza mi się jeszcze ;)

@patuśka gratuluję!

Ja skończyłam właśnie 5tc i na razie mnie mdli raz na jakiś czas i cycki zakłują. W głowie mi się często kręci, ale to bardziej zwalam na te upały, które zawsze źle znoszę. W czwartek ma być u nas hardcore, koło 36 stopni :(
U nas padało i padało, a teraz w końcu słoneczko wyszło.
Córka z Mężem jeszcze śpią. My z Synem bajki oglądamy :) Potem pewnie działka, chyba że dalej będzie padać.

reklama
Patuśka gratulacje !!! :-)
W mojej okolicy trójka dzieci nie robi już wrażenia, jest małżeństwo które ma... 8 sztuk! Jak dla mnie to już jednak za duży hard core, tym bardziej że ich mama ma.teraz z 35 lat, pewnie coś tam ludzie gadają, ale nie jest to żadna patologia, ojciec jest właścicielem dość znanej lokalnie firmy, ale mimo wszystko ja bym nie ogarnęła aż takiego stadka. Jest też trochę rodzin, które mają po pięcioro dzieci. Wśród moich znajomych dwie koleżanki mają już po dwójce i mówią że jak może maluchy odchowają, to może jeszcze jedno. Ja z resztą też chcę trójkę, bo sama jestem jedynaczką i wiem jak to niefajnie :-)

No u mnie mojego narzeczonego siostra ma 5 dzieci i jak do nich jeżdżę to zwykle mam tam tych wizyt po dziurki w nosie :/ dla mnie to przegięcie tym bardziej , że wszystkie "wpadki" a wychowania i jakichkolwiek rozmów z dziećmi ZERO - taka hołota nieogarnięta , krzyki , nic nie słuchają , robią co chcą - Masakra jakaś po prostu - ja lubię dzieci bo z nimi pracuję ale jak wchodzą właśnie takie dzieci co same sobie w krzyku wychowane to jak nad nimi zapanować jak rodzice sami nie potrafią...

Do góry