reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja dzisiaj umieram. Mdli mnie od rana. Spalabym caly dzien. A tu obiad trzeba zrobic bo krolewicz do domu wraca. Hehe. Niech moc bedzie z wami.

5 dzieciakow to samo w sobie rozdarte bo jedno drugie musi przekrzyczec. Ale podziwiam te ktore decyduja sie na 4 i kolejne i nie zlosliwie ale tak po ludzku humanitarnie ja nie dalabym rady. I ja nie wierze we wpadki bo kazdy swiadomie wie co moze byc następstwem nie zabezpieczania sie. Popdostu moze liczyli na cud hehehe.

A mnie załatwiła klima w pracy i dzisiaj cały dzień śpię albo smarkam [emoji53] mam nadzieję że to nie zaszkodzi. No tak mnie zatoki bolą z jednej strony że szok.

Hello. Nie było mnie kilka dni. Dzisiaj wylatujemy na wakacje i jestem zakrecona. :) plamienia jakby ustapily, jest git. Mdlosci nadal męczą jak jasny gwint. Pocieszam sie, ze to dobrze, se mi niedobrze
[emoji23] [emoji23]

Hello. Nie było mnie kilka dni. Dzisiaj wylatujemy na wakacje i jestem zakrecona. :) plamienia jakby ustapily, jest git. Mdlosci nadal męczą jak jasny gwint. Pocieszam sie, ze to dobrze, se mi niedobrze
[emoji23] [emoji23]
No prosze super super super. Udanego urlopu naladuj baterie i niech nam fasolka pieknie rosnie zdrowa[emoji846]i bezpiecznej podrozy..

reklama
Gratuluję kreseczek :)
Ja jutro muszę jechać na tą betę, tylko mam urwanie głowy na budowie od samego rana :/ mam nadzieję, że uda mi się wyrobić.
Jutro mija tydzień od planowej @, brzuch dalej pobolewa. Ciekawe czy to to czy nie. Powiem Wam tak szczerze, że zrobiliśmy to RAZ! teoretycznie 5 dni przed OWU wg kalendarza. Ale następnego dnia miałam "kurze jajo" więc może OWU jednak się przesunęła. Oczywiście zrobiliśmy to z pełną świadomością, bo chcemy dziecko ale potem jakoś w trakcie miesiąca nie było już okazji do przytulania i uznałam, że miesiąc stracony.

Czuje się normalnie nic mi nie jest poza bólem jak na @, ale równie dobrze może to jest na @. Wkurzają mnie te testy bo dziś robiłam następny, bo miałam w szafce to mówię a zrobię, po 5 min nic,a po godzinie nie wiem po co sprawdzałam bo to bez sensu ale zrobiłam to i zobaczyłam dwie grube krechy.
I ja po prostu chcę wiedzieć!
:(

Wiem zwariowałam już całkiem.

Do góry