reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2019

Poważnie... ciekawe na jakiej zasadzie to działa... Pewnie mniej więcej mierzy poziom hormonu i na tej podstawie określa Ale to raczej pi razy oko nie sądzą by taki test dobrze określił tydzień ciąży...
Tez tak mysle ale na bank musi miec jakies normy. Ale faktem jest ze reklama mnie zaciekawila hehe.

reklama
Tez tak mysle ale na bank musi miec jakies normy. Ale faktem jest ze reklama mnie zaciekawila hehe.
Tak mnie zaintrygowałaś że znalazłam to na necie. Te tygodnie to tak przybliżone podaję i tylko do 3 od poczęcia a nie tak jak my liczymy od ostatniej @. Ciekawe jaka cena...
Screenshot_20180805-200133.jpg
Screenshot_20180805-200149.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180805-200133.jpg
    Screenshot_20180805-200133.jpg
    61,8 KB · Wyświetleń: 240
  • Screenshot_20180805-200149.jpg
    Screenshot_20180805-200149.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 234
Dobry wieczór moje Panie. [emoji4]
Jak minął dzień? Ja byłam u Teściów na urodzinach Teścia. Także się wygościłam, chociaż nie tak jak zwykle bo mnie mdłości męczyły. I to po mojej ukochanej KAWIE! Będę musiała odstawić. No i ogólnie to w ciągu dnia i rano jestem nie do życia. Dopiero na wieczór mam trochę energii, a tak to mi słabo i duszno...

Tydzień ciąży liczy się od om, tak też lekarze liczą, więc ten test to jak zwykle, aby kasę zebrać.
I testów nie sprawdza się po godzinie, już się nie liczy ;)

@Natalia91 zdrówka!

Ja też się zawsze pocieszałam, że mdłości i wymioty to dobry znak :p Obydwie ciąże cały I trymestr przekichany :D Mdliło mnie na okrągło i rzygałam jak kot...

Dzisiaj widzialam reklame testu ciazowego ktory oprocz ciazy wskazuje tez ktory tydzien. Super rozwiazanie dla tych co beda testowac dopiero bo wtedy jest swiadomosc ile jeszcze poczekac aby umowoc sie do gin zeby nie bylo za wczesnie.
To jest chyba taki trochę pic na wodę. Przecież normy i zakresy stężenia bety mają taki szeroki zakres, że to chyba na podstawie tego nie da się określić.
No i słyszałam, że one chyba 80 zł kosztują???

reklama
Ja bety nie robilam 3 testy pozytywne, umowilam sie na wizyte pecherzyk byl teraz czekamy na nast wizycie czy juz uslysze serduszko czy jeszcze nie. O tescie napisalam z ciekawosci bo za czasow mojej 1 ciazy takich cudow nie bylo, a mysle ze na taki test niejedna sie skusi.

Do góry