reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2019

reklama
A ja dzisiaj umieram. Mdli mnie od rana. Spalabym caly dzien. A tu obiad trzeba zrobic bo krolewicz do domu wraca. Hehe. Niech moc bedzie z wami.

5 dzieciakow to samo w sobie rozdarte bo jedno drugie musi przekrzyczec. Ale podziwiam te ktore decyduja sie na 4 i kolejne i nie zlosliwie ale tak po ludzku humanitarnie ja nie dalabym rady. I ja nie wierze we wpadki bo kazdy swiadomie wie co moze byc następstwem nie zabezpieczania sie. Popdostu moze liczyli na cud hehehe.

A mnie załatwiła klima w pracy i dzisiaj cały dzień śpię albo smarkam [emoji53] mam nadzieję że to nie zaszkodzi. No tak mnie zatoki bolą z jednej strony że szok.

Hello. Nie było mnie kilka dni. Dzisiaj wylatujemy na wakacje i jestem zakrecona. :) plamienia jakby ustapily, jest git. Mdlosci nadal męczą jak jasny gwint. Pocieszam sie, ze to dobrze, se mi niedobrze
[emoji23] [emoji23]

Hello. Nie było mnie kilka dni. Dzisiaj wylatujemy na wakacje i jestem zakrecona. :) plamienia jakby ustapily, jest git. Mdlosci nadal męczą jak jasny gwint. Pocieszam sie, ze to dobrze, se mi niedobrze
[emoji23] [emoji23]
No prosze super super super. Udanego urlopu naladuj baterie i niech nam fasolka pieknie rosnie zdrowa[emoji846]i bezpiecznej podrozy..

reklama
Gratuluję kreseczek :)
Ja jutro muszę jechać na tą betę, tylko mam urwanie głowy na budowie od samego rana :/ mam nadzieję, że uda mi się wyrobić.
Jutro mija tydzień od planowej @, brzuch dalej pobolewa. Ciekawe czy to to czy nie. Powiem Wam tak szczerze, że zrobiliśmy to RAZ! teoretycznie 5 dni przed OWU wg kalendarza. Ale następnego dnia miałam "kurze jajo" więc może OWU jednak się przesunęła. Oczywiście zrobiliśmy to z pełną świadomością, bo chcemy dziecko ale potem jakoś w trakcie miesiąca nie było już okazji do przytulania i uznałam, że miesiąc stracony.

Czuje się normalnie nic mi nie jest poza bólem jak na @, ale równie dobrze może to jest na @. Wkurzają mnie te testy bo dziś robiłam następny, bo miałam w szafce to mówię a zrobię, po 5 min nic,a po godzinie nie wiem po co sprawdzałam bo to bez sensu ale zrobiłam to i zobaczyłam dwie grube krechy.
I ja po prostu chcę wiedzieć!
:(

Wiem zwariowałam już całkiem.

Do góry